Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Субота, 20.04.2024, 01:08
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 4 » 1 вересня - День знань
18:30
1 вересня - День знань

Перше вересня - це завжди особлива подія для всіх, хто пов'язаний з навчанням у коледжі: студентів, їх батьків, викладачів, адміністрації. Це свято завжди хвилююче і особливо урочисте у всіх навчальних закладах країни. Не став винятком і наш коледж - першого вересня у нас була проведена святкова лінійка для всіх наших студентів, присвячена початку нового навчального року, яку рівно о 9 годині своїми привітаннями розпочали ведучі - студенти другого курсу Клименко Тетяна, Бучковський Сергій та Бондаренко Марина.

 

Традиційно першого вересня в коледжі найбільше уваги приділяється першокурсникам, адже вони саме цього дня вперше переступають поріг нашого навчального закладу, набуваючи статус студента. Старшокурсники завжди радісно зустрічають студентів нового набору, і символом цього стало символічне вручення хліба-солі студентами другого курсу Граматіком Дмитром та Перець Анастасією студентам нового набору Слюсарчук Мар'яні та Коруху Леву.

Після відкриття лінійки Державним гімном України були урочисто внесені Державний Прапор України та прапор коледжу. Це почесне право було надане кращим студентам коледжу: Сорокіну Дмитру, Шпатаковській Тетяні, Трухановичу Костянтину, Майдибор Тетяні, Клімашевич Тетяні та Німлієнко Антоніні.

Не оминули увагою на святі і студентів, які влітку працювали на базах практики і тільки-но повернулись для того, щоб знов здобувати знання у коледжі - одні з них, Володимир Нехорошев та Катерина Жила, виконали запальну хореографічну композицію "Повернення студентів з літньої практики" і теплими словами відмітили своє повернення до коледжу.

Нарешті дійшла черга до привітань від адміністрації. Слово було надане директору Миколаївського державного коледжу економіки і харчових технологій Олійнику Анатолію Івановичу. У своєму виступі він привітав студентів нового набору з початком навчання і не оминув увагою старшокурсників, побажавши їм вдало завершити навчальний рік.

Наступною до слова була запрошена Дідняк Зоя Іванівна, заступник директора з навчальної роботи. Вона знов привітала першокурсників, особливу увагу звернувши на те, що саме сьогодні вони вперше отримують статус студента. Знаком цього стало урочисте вручення студентам-першокурсникам Гноянко Івану, Виглежаніній Насті, Абрамюку Андрію та Гонтаренко Катерині символічного студентського квитка та залікової книжки.

Першого вересня не можна було залишити без уваги кураторів груп, які саме сьогодні вперше познайомляться із своїми студентами, а також викладачів, які, починаючи від сьогодні, знову кожного дня передаватимуть нам свої знання і безцінний досвід. Після теплих побажань і вдячних слів від ведучих свята кожен викладач і куратор отримав від студентів букет квітів - символ їх подяки за передані знання і вкладену в них душу. А від імені кураторів до студентів з вітаннями звернулась Іванова Олена Миколаївна.

Вітали цього дня першокурсників не лише викладачі та представники адміністрації, а і студенти старших курсів. Простякова Анастасія, Грицик Тетяна і Горелко Сергій висловили свої побажання, а також зачитали символічний наказ-заповідь першокурсникам. В свою чергу студенти нового набору Тарабанова Аліна, Красько Юлія, Квашнін Дмитро, Полова Тетяна, Богомолов Дмитро та Саакян Альберт урочисто прийняли клятву студента Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій.

Після цього свято підійшло до завершення. Урочисто були винесені Державний прапор України та прапор коледжу, офіційне закриття лінійки ознаменував Державний гімн України, а під звуки дзвоника студенти вперше цього навчального року переступили поріг аудиторій коледжу. Хотілося б ще раз побажати усім студентам - і першокурсникам, і старшокурсникам - гідно пройти через усі випробування і отримати задоволення від такого короткого, але такого яскравого студентського життя, а всім тим, хто був причетний до підготовки і проведення цього свята, Дня знань - щиро подякувати за це, адже таке важливе для кожного з нас, студентів, свято має бути особливо урочистим і яскравим, яким День знань у нашому коледжі і був.

Фоторепортаж>>>

 

Труханович Костянтин (Б-247), голова прес-центру студентської ради коледжу

Переглядів: 822 | Додав: trukhanovych_kostyantyn | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz