Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Середа, 24.04.2024, 04:02
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна »

   В межах тижня наук технологічних дисциплін викладачем технологічних дисциплін Кінаш Н.О. був проведений позанавчальний захід на тему «Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів». Метою заходу  було ознайомити здобувачів освіти з найпопулярнішими трендами приготування, оздоблення тістечок і тортів з використанням шоколадного велюру, сублімованих фруктів і ягід, японського заварного бісквіту, дзеркальної глазурі, сусальнго золота тощо; формувати у майбутніх фахівців  професійні компетентності,  бажання дізнаватися про сучасні новітні технології приготування, сучасним асортиментом кондитерських виробів  та умінням застосовувати різне поєднання смаків і правильне поєднання текстур. Зустріч проходила у форматі години цікавої інформації, де здобувачі освіти демонстрували презентації на різну тематику.

... Читати далі »

Переглядів: 58 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

   В межах тижня наук технологічних дисциплін керівником секції «Коровай» гуртка «Технологічний конфітюр» Волковою С. З. було проведене чергове засідання на тему «Українська національна випічка». Зустріч проходила у форматі години цікавої інформації з елементами бесіди та майстер-класом з приготування виробу, внесеним до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України в 2022 році – міліни. Метою заходу  було ознайомити студентів з українською національною випічкою, сучасним асортиментом хлібобулочних виробів та уміння аналізувати зв’язок між минулим, теперішнім і майбутнім, можливість їх, як майбутніх фахівців з високими професійними компетентностями впливати на розвиток галузі; донести розуміння необхідності введення в виробництво асортименту нетрадиційних хлібобулочних виробів та ... Читати далі »

Переглядів: 53 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

З метою ознайомлення здобувачів освіти з основним напрямами розвитку інноваційних  технологій  у закладах ресторанного господарства, залучення обдарованої молоді до наукової діяльності, набуття навичок науково-дослідної роботи, розширення загального і професійного світогляду, формування конкурентоспроможного фахівця у коледжі, в рамках проведення тижня наук технологічних дисциплін, відбулося засідання секції «Смак» гуртка «Технологічний конфітюр» на тему «Напрями розвитку  інноваційних  технологій у закладах ресторанного гос ... Читати далі »

Переглядів: 58 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 10.02.2023 | Коментарі (0)

   Тиждень наук технологічних дисциплін у коледжі триває, тому був проведений майстер-клас з приготування страв з сиру та яєць за сучасними ресторанними технологіями. Здобувач освіти технологічного відділення спеціальності 181 Харчові технології групи Тп-212 Дар’єв Олександр під керівництвом викладача  Яковенко В.А. продемонстрував приготування страв «Сирники з фруктовим соусом та кранчем» та «Закуска Бенедикта», познайомив присутніх з особливостями приготування страв: «Омлет «Пуляр», яєчний рулет, бутербродів «Крок Мадам» та «Крок Мс’є». Проведення майстер-кл ... Читати далі »

Переглядів: 60 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 10.02.2023 | Коментарі (0)

   У  Миколаївському фаховому коледжі економіки та харчових  технологій  у рамках проведення тижня наук технологічних дисциплін  відбувся бізнес-коучинг на тему «Особливості роботи закладів ресторанного господарства  в умовах воєнного часу».
   Коуч Катерина Литвишкова, випускниця коледжу та власниця мережі кафе «Family Palace», яка успішно працює  в умовах війни, обговорила зі здобувачами освіти спеціальності 181 Харчові технології  реальні проблеми ресторанного бізнесу у місті Миколаєві.  
   Спілкування  відбулося на мотивуючій взаємодії, у якій Катерина створювала спеціальні  умови,  спрямовані на  розкриття  особистісного  потенціалу  здобувачів освіти   для  досягнення ними  значних  цілей  у конкретні ... Читати далі »

Переглядів: 58 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 08.02.2023 | Коментарі (0)

   З метою виховання у здобувачів освіти високої патріотичної свідомості, почуття особистої відповідальності за долю держави та українського народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної та соціальної держави куратором  групи Кінаш Н.О. була проведена виховна година на тему «Україна - моя країна».
   Здобувачі освіти декламували вірші, розповідали цікаві факти про Україну, переглядали ілюстрований матеріал, електронні презентації, відеоматеріал, слухали звернення військового, який стоїть на захисті України.
   Завершуючи захід, Наталя Олександрівна звернулася до здобувачів освіти зі словами: «Ви – майбутнє України. То ж своїми знаннями, працею, здоб ... Читати далі »

Переглядів: 56 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 07.02.2023 | Коментарі (0)

   Серед студентів закладів фахової передвищої освіти були проведені обласні онлайн-змагання «Нескорені». Вітаємо здобувачів Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій, які посіли у командному заліку:
- І місце з піднімання тулуба в сід з положення лежачи за 30 секунд серед дівчат;
- ІІ місце з піднімання тулуба в сід з положення лежачи за 30 секунд серед юнаків;
- ІІІ місце зі стрибків через скакалку за 30 секунд
та в особистому заліку:
- ІІ місце Осмяткіну Вероніку з піднімання тулуба в сід з положення лежачи за 30 секунд серед дівчат;
- ІІІ місце Кисіль Анастасію з піднімання тулуба в сід з положення лежачи за 30 секунд серед юнаків;
- ІІІ місце ... Читати далі »

Переглядів: 62 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 04.02.2023 | Коментарі (0)

   З нагоди відзначення Дня Соборності України та виховання у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України, сприяння становленню її як правової, демократичної, соціальної держави зі студентами коледжу за допомогою вебсервісу «Classroom» були  проведені виховні заходи із використанням історичної довідки та документальних фільмів про цю визначну подію в історії українського державотворення, а саме: куратором групи Яковенко В.А. та бібліотекарем Горячек О.І. була проведена інформаційна година «День Соборності України», кураторами груп Ляліною І.С.  квест «Міста України», Панкратьєвим К.О., Оленчук М.В., Одробінською Н.М., Герасименко ... Читати далі »

Переглядів: 70 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 26.01.2023 | Коментарі (0)

   З Днем Соборності України!!! Тільки той народ матиме прогресивний розвиток, який знає свою історію, робить висновки з минулого, боронить свою країну. Український народ, маючи таке глибоке коріння державності, не дозволить нікому ділитися нас на схід і захід. Розуміємо, що Україна у нас – одна, і ніщо нас не роз’єднає. Ми відроджуємо національну честь, гідність і гордість. Для сьогоднішнього і прийдешніх поколінь треба  усвідомити, що тільки в єдності ми вирішимо державницькі проблеми, бо Україна в нас – одна. Тому за нашу українську культуру, рідну мову, самобутні традиції, державні кордони потрібно боротися. Разом – до перемоги. Слава Україні!

... Читати далі »

Переглядів: 52 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 22.01.2023 | Коментарі (0)

    Вітаємо студента коледжу спеціальності «Виробництво харчової продукції» групи Тб-213 Віхоря Владислава з отриманням подяки від Слов’янської Місії в Європі за допомогу та підтримку України в її безпрецедентній боротьбі за незалежність і демократичні цінності, за неоціннений вклад в допомогу біженцям в Кракові та внутрішньо переміщеним особам в Україні. Влад старанно здобуває освіту в коледжі. Паралельно навчається в Польщі у Gastronomic School Complex No. 1 та у вільний час займається волонтерською діяльністю. Владе, дякуємо за чуйне серце, небайдужість та громадську позицію. Ти є взірцем людяності й доброчинства. Нехай твоя доброта повернеться до тебе сторицею. На фото Влад та заступник директора  організації Slavic Mission in Europe Artur Bagliuk.

... Читати далі »

Переглядів: 50 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 20.01.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 41 42 »
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz