Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій П`ятниця, 29.03.2024, 07:11
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 20 » Акція «Серце до серця» - «Почуй світ!» у коледжі
12:10
Акція «Серце до серця» - «Почуй світ!» у коледжі

19 квітня 2018 року  в рамках ХІІІ акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» у коледжі проводилася благодійна акція «Почуй світ!».  Комітет з підготовки та проведення акції у складі завідувача відділенням загальноосвітніх дисциплін коледжу Стасюк Юлії Олександрівни, викладача технологічних дисциплін  Чиканчи Олени Юріївни, голови студентського профкому коледжу Жовжеренко Катерини,  

голови соціально - побутового комітету студентської ради коледжу Чеканова Вадима, членів студентської ради та студентського профкому - Щуцької Ангеліни, Куц Вікторії, Зленської Інни, Дяченко Вікторії, Сербул Олександри підійшли до справи з великою відповідальністю та неабияким розмахом. Протягом дня на обох корпусах коледжу працювали ярмарки з продажу пекарських виробів та страв широкого асортименту.

На першому корпусі, який знаходиться на  проспекті Миру, 18,  студенти, викладачі та працівники коледжу смакували витворами кулінарного мистецтва: шарлоткою від Колояніді Анастасії, еклерами з кремом від Лобанової Любові, різноманітними кексами від Мужилкіна Тимура, Лисої Тетяни, Валентьєвої Анастасії, Суріної Маргарити, Ковальчук Ганни, Сербул Олександри, смачними горішками зі згущеним молоком від Смирочинського Дмитра, косичками та бубликами з маком від Будака Олександра, слойками з персиковим та абрикосовим варенням та кексами від Куц Вікторії, бісквітними тістечками від Дяченко Вікторії, пирогом з чорносливом від Петрі Діани, рулетом з повидлом від Ільїної Ольги, вафельним тортом від Степаненко Дар’ї, косичками з маком, млинцями та морквяним пирогом з ананасами від Хускивадзе Єгора, ватрушками та булочками з маком від Матяшевської Вікторії, пирогом «Зебра» від Фоміної Наталії, шоколадками «Milenium» від Колобової Ольги, Трофімішина Павла, Гайдамаки Андрія та Свирида Євгенія, кейкпопсами від Сілаєвої Валентини та Рудницької Анастасії, варениками з картоплею від Кулініченко Ірини та Світлої Катерини, варениками з капустою від Щуцької Ангеліни. Великим попитом серед студентів користувалося желе фруктове асорті від Гуц Юлії, яке закінчилося майже відразу після відкриття акції. Задоволені покупці могли посмакувати ще кавою та чаєм.

На другому корпусі ( вул. Інженерна, 6) студенти-першокурсники були не менш винахідливими: тістечка, торти, желе, кекси, трубочки, напої, а також млинці та багато іншого. За результатами участі в акції (по кількості виручених з продажу коштів) серед першого курсу найактивнішими визнано такі групи: ТР-103  (куратор Чиканчи Олена Юріївна), ПФ-104 (куратор Дідняк Віра Юріївна) та Т-104 (куратор Черно Тетяна Ігорівна).

Зібрані студентами коледжу кошти у сумі 2982 гривні перераховані на рахунок Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» для придбання медичного обладнання дітям з вадами слуху у дитячі лікарні Миколаївської області.

Дякуємо усім за участь в акції!!!

                                                                                                                                  Жовжеренко Катерина, голова студентського

                                                                                                                                  профкому коледжу, студентка групи К-354

Фоторепортаж>>>

Переглядів: 458 | Додав: eyrih24012013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz