Запрошуємо на День відкритих дверей 31 травня о 10:00!


Головна

Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів





 

Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів

Фото Прізвище та ім'я Рік випуску Спеціальність Місце роботи Посада
Бут Олена 1986 Технологія приготування їжі ТОВ «Лакомка» Керівник
Кердикашвили Олена  2000 Харчові технології Миколаївський хлібзавод № 1 Начальник цеху
Савостяник Діана 2011 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і 
харчових концентратів
Миколаївський хлібзавод № 1 Начальник контрольно-вимірювальної лабораторії
Куц  Вікторія 2020 Харчові технології ТОВ «Вересень плюс»,
торгівельна мережа «Файно маркет»
Інспектор з контролю якості продукції (хлібобулочні вироби)
Бєкова Каріна  2023 Харчові технології Кондитерська «Honey», пекарня «Завертайло» Кондитер-шоколатьє
Васильєва Єлизавета 2024 Харчові технології
Кав`ярня 
«Coffee&pie»
Кондитер

 



            Адреса                    


Миколаївський фаховий коледж
економіки та харчових технологій
просп. Миру, 18, м. Миколаїв,
54034 


       
Контактна інформація  


тел.: (0512) 64-71-46 
факс: (0512) 56-67-03

e-mail: mfkeht2@ukr.net



Електронне звернення

                  
 
Приймальна комісія     


просп. Миру, 18,
м. Миколаїв, 54034

тел.: +38(067) 600-98-07
+38 (050) 738-08-62
+38 (095) 405-44-08
(0512) 64-71-46 
(0512) 56-67-11
e-mail: mfkeht.vstup@gmail.com  

    
Публічна інформація  

Приєднуйтеся до нас!   


 Ми на Facebook   Ми на Instagram   МФКЕХТ. Вступ 2025  


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки