Реєстрація на підготовчі курси


Головна

Освітній процес

Освітньо-професійні програми підготовки фахових молодших бакалаврів





ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНІ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ ФАХОВИХ МОЛОДШИХ БАКАЛАВРІВ 

Код та найменування спеціальності Освітньо-професійна програма Рецензії на ОПП Каталоги вибіркових освітніх компонентів Рік прийому
D1 Облік і оподаткування Облік і оподаткування Рецензії на ОПП Облік і оподаткування 2025 Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Облік і оподаткування 2025 2025
071 Облік і оподаткування Облік і оподаткування Рецензії на ОПП Облік і оподаткування 2024 Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Облік і оподаткування 2024 2024
071 Облік і оподаткування Облік і оподаткування Рецензії на ОПП Облік і оподаткування 2023

Каталог освітніх компонентів ОПП Облік і оподаткування 2023 (у редакції 2025)

2023

D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Фінанси, банківська справа та страхування Рецензії на ОПП Фінанси, банківська справа та страхування 2025

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Фінанси, банківська справа та страхування 2025

2025

072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Фінанси, банківська справа та страхування Рецензії на ОПП Фінанси, банківська справа та страхування 2024

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Фінанси, банківська справа та страхування 2024

2024
2023

D7 Торгівля Товарознавство і торговельне підприємництво Рецензії на ОПП Товарознавство і торговельне підприємництво 2025

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Товарознавство і торговельне підприємництво 2025

2025

076 Підприємництво та торгівля Товарознавство і торговельне підприємництво Рецензії на ОПП Товарознавство і торговельне підприємництво 2024

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Товарознавство і торговельне підприємництво 2024

2024
2023

G13 Харчові технології Виробництво харчової продукції Рецензії на ОПП Виробництво харчової продукції 2025

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Виробництво харчової продукції 2025

2025

181 Харчові технології Виробництво харчової продукції Рецензії на ОПП Виробництво харчової продукції 2024

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Виробництво харчової продукції 2024

2024

181 Харчові технології Виробництво харчової продукції Рецензії на ОПП Виробництво харчової продукції 2023

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Виробництво харчової продукції 2023

2023

G13 Харчові технології Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів Рецензії на ОПП Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів 2025

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів 2025

2025

181 Харчові технології Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів Рецензії на ОПП Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів 2024

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів 2024

2024

181 Харчові технології Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів Рецензії на ОПП Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів 2023

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів 2023

2023

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг Готельно-ресторанна справа Рецензії на ОПП Готельно-ресторанна справа 2025

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Готельно-ресторанна справа 2025

2025

241 Готельно-ресторанна справа Готельно-ресторанна справа Рецензії на ОПП Готельно-ресторанна справа 2024

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Готельно-ресторанна справа 2024

2024

241 Готельно-ресторанна справа Готельно-ресторанна справа Рецензії на ОПП Готельно-ресторанна справа 2023

Каталог вибіркових освітніх компонентів ОПП Готельно-ресторанна справа 2023

2023

ОПП Фінанси, банківська справа та страхування зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування

ОПП Облік і оподаткування зі спеціальності 071 Облік і оподаткування

ОПП Товарознавство і торговельне підприємництво зі спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

ОПП Готельно-ресторанна справа зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

ОПП Виробництво харчової продукції зі спеціальності 181 Харчові технології

ОПП Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів зі спеціальності 181 Харчові технології

Переліки вибіркових освітніх компонентів освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти

Рецензії-відгуки на ОПП зовнішніх стейкхолдерів

     Запрошуємо роботодавців, представників ринку праці, випускників та всіх зацікавлених сторін до обговорення проєктів освітньо-професійних програм з метою підтвердження їхньої релевантності, відповідності результатів навчання (знань, умінь, навичок, компетентностей) потребам сучасного ринку праці. 

Свої пропозиції та зауваження Ви можете надіслати на поштову скриньку mdkeht2@ukr.net або заповнити онлайн-форму.



            Адреса                    


Миколаївський фаховий коледж
економіки та харчових технологій
просп. Миру, 18, м. Миколаїв,
54034 


       
Контактна інформація  


тел.: (0512) 64-71-46 
факс: (0512) 56-67-03

e-mail: mdkeht2@ukr.net



Електронне звернення

                  
 
Приймальна комісія     


просп. Миру, 18,
м. Миколаїв, 54034

тел.: +38(067) 600-98-07
+38 (050) 738-08-62
+38 (095) 405-44-08
(0512) 64-71-46 
(0512) 56-67-11
e-mail: mfkeht.vstup@gmail.com  

    
Публічна інформація  

Приєднуйтеся до нас!   


 Ми на Facebook   Ми на Instagram   МФКЕХТ. Вступ 2025  


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки