Меню сайту |
|
|
Наші контакти |
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
Спеціальність 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
|
Технологія борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів – галузь науки і техніки, яка займається науковим обґрунтуванням, розробкою та удосконаленням технологій виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів, вивченням закономірностей та ефективності функціонування технологічних процесів хлібопекарських, кондитерських і харчоконцентратних виробництв, забезпеченням оптимального використання сировини, розширенням асортименту готових виробів та поліпшенням їх якості.
Об’єктами спеціальності є: технології, технологічні процеси виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів, властивості, якісний та кількісний склад сировини і готової продукції, обладнання та системи управління технологічними процесами та якістю продукції.
Молодший спеціаліст повинен знати: технологічні схеми та технологію виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів; будову та принципи дії основного технологічного обладнання;
хімічний склад і властивості сировини, напівфабрикатів і готової продукції;види браку, заходи щодо його попередження; методику проведення основних технологічних розрахунків; правила оформлення основної документації, контролю виробництва; призначення та організацію технохімічного і мікробіологічного контролю виробництва; нормативно-технічну документацію на сировину, готову продукцію; документи, стандарти, положення, інструкції та інші керівні матеріали, які регламентують проведення лабораторних аналізів; устрій лабораторного устаткування; правила його експлуатування; правила приготування основних хімічних реактивів.
Під час проходження практики студенти набувають практичного досвіду в підприємствах харчової промисловості Миколаєва: ТОВ “Миколаївський хлібзавод №1”, кондитерські підприємства: ТОВ “Альпі - Україна”, ТОВ “Лакомка”, ТД “Сластена”, “Солодка лапа” та ін.
Щорічно в коледжі проводяться майстер-класи та презентації із спеціальності, що сприяють розвитку професійної майстерності майбутніх техніків-технологів .
|
|
|
Вхід на сайт |
|
|
Пошук |
|
|
Календар |
|
|
|