Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Вівторок, 19.03.2024, 07:03
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Спеціальність 181 Харчові технології

Освітньо-професійна програма Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів

   Технологія борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів – галузь науки і техніки, яка займається науковим обґрунтуванням, розробкою та удосконаленням технологій виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів, вивченням закономірностей та ефективності функціонування технологічних процесів хлібопекарських, кондитерських і харчоконцентратних виробництв, забезпеченням оптимального використання сировини, розширенням асортименту готових виробів та поліпшенням їх якості.

   Об’єктами спеціальності є: технології, технологічні процеси виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів, властивості, якісний та кількісний склад сировини і готової продукції, обладнання та системи управління технологічними процесами та якістю продукції.

   Молодший спеціаліст повинен знати:  технологічні схеми та технологію виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів; будову та принципи дії основного технологічного обладнання;
хімічний склад і властивості сировини, напівфабрикатів і готової продукції;види браку, заходи щодо його попередження; методику проведення основних технологічних розрахунків; правила оформлення основної документації, контролю виробництва; призначення та організацію технохімічного і мікробіологічного контролю виробництва; нормативно-технічну документацію на сировину, готову продукцію; документи, стандарти, положення, інструкції та інші керівні матеріали, які регламентують проведення лабораторних аналізів; устрій лабораторного устаткування; правила його експлуатування; правила приготування основних хімічних реактивів.

   Під час проходження практики студенти набувають практичного досвіду в підприємствах харчової промисловості Миколаєва: ТОВ “Миколаївський хлібзавод №1”, кондитерські підприємства: ТОВ  “Альпі - Україна”, ТОВ “Лакомка”,  ТД “Сластена”, “Солодка лапа” та ін.

   Щорічно в коледжі проводяться майстер-класи та презентації із спеціальності, що сприяють розвитку професійної майстерності майбутніх техніків-технологів .

 

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz