Реєстрація на підготовчі курси


Головна

Про коледж

Спеціальності, освітньо-професійні програми

Виробництво хліба, кондит., макарон. виробів і харч. концентратів





Спеціальність G13 Харчові технології

Освітньо-професійна програма Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів

   Технологія борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів – галузь науки й техніки, яка займається науковим обґрунтуванням, розробкою та удосконаленням технологій виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів, вивченням закономірностей та ефективності функціонування технологічних процесів хлібопекарських, кондитерських і харчових концентратних виробництв, забезпеченням оптимального використання сировини, розширенням асортименту готових виробів та поліпшенням їх якості.

   Об’єктами спеціальності є: технології, технологічні процеси виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерських і макаронних виробів та харчових концентратів, властивості, якісний та кількісний склад сировини й готової продукції, обладнання та системи управління технологічними процесами та якістю продукції.

   Фаховий молодший бакалавр повинен знати:  технологічні схеми та технологію виробництва хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів; будову та принципи дії основного технологічного обладнання; хімічний склад і властивості сировини, напівфабрикатів і готової продукції;види браку, заходи щодо його попередження; методику проведення основних технологічних розрахунків; правила оформлення основної документації, контролю виробництва; призначення та організацію технохімічного і мікробіологічного контролю виробництва; нормативно-технічну документацію на сировину, готову продукцію; документи, стандарти, положення, інструкції та інші керівні матеріали, які регламентують проведення лабораторних аналізів; устрій лабораторного устаткування; правила його експлуатування; правила приготування основних хімічних реактивів.

   Під час проходження практики студенти набувають практичного досвіду в підприємствах харчової промисловості Миколаєва: ТОВ “Миколаївський хлібзавод №1”, кондитерські підприємства: ТОВ  “Альпі - Україна”, ТОВ “Лакомка”,  ТД “Сластена”, “Солодка лапа” та ін.

   Щорічно в коледжі проводяться майстер-класи та презентації зі спеціальності, що сприяють розвитку професійної майстерності майбутніх техніків-технологів.

 



            Адреса                    


Миколаївський фаховий коледж
економіки та харчових технологій
просп. Миру, 18, м. Миколаїв,
54034 


       
Контактна інформація  


тел.: (0512) 64-71-46 
факс: (0512) 56-67-03

e-mail: mdkeht2@ukr.net



Електронне звернення

                  
 
Приймальна комісія     


просп. Миру, 18,
м. Миколаїв, 54034

тел.: +38(067) 600-98-07
+38 (050) 738-08-62
+38 (095) 405-44-08
(0512) 64-71-46 
(0512) 56-67-11
e-mail: mfkeht.vstup@gmail.com  

    
Публічна інформація  

Приєднуйтеся до нас!   


 Ми на Facebook   Ми на Instagram   МФКЕХТ. Вступ 2025  


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки