Спеціальність 181 Харчові технології
Освітньо-професійна програма Виробництво харчової продукції
Якщо Ви плануєте заснувати власну підприємницьку справу, бути успішним та висококваліфікованим спеціалістом у сфері обслуговування, досконало володіти професійною майстерністю, бути діловим працівником сфери ресторанного бізнесу, володіти секретами кулінарної майстерності, щоб приносити радість відвідувачам закладів ресторанного господарства від їх послуг. Запрошуємо Вас на навчання за спеціальністю «Виробництво харчової продукції».Технік-технолог – грамотний фахівець у галузі ресторанного господарства, професіонал-консультант із технології приготування кулінарних, кондитерських виробів, страв та напоїв, сервірування столів, керівник середньої ланки у вмінні приготувати якісні страви, гарно їх оформити, подати, у вмінні засервірувати стіл відповідно до свята, замовлень відвідувачів, фахівець, здатний проявляти максимум фантазії, творчості при підході до справи, вплинути на настрій гостей, продемонструвати культуру обслуговування, який підтримує вітчизняного виробника та вміло задовольняє потреби споживачів.Навчальну та практичну роботу студентів забезпечують спеціалізовані кабінети та лабораторії: лабораторія з технології виробництва кулінарної продукції, навчальна лабораторія - бар з обслуговування, лабораторія технохімічного контролю.Під час проходження практики студенти набувають практичного досвіду в найкращих закладах ресторанного господарства Миколаєва: ДПНВКГ “Зоря”-”Машпроект”, ГРК “Турист”, піццерія “Владам”, піццерія “Челентано”, ресторан “Александровський”, “Континент”, “Мак Дональдс”, “Де Густо” та ін.Щорічно в коледжі проводяться студентські майстер-класи та презентації із спеціальності, що присвячені розвитку професійної майстерності майбутніх фахівців. |