Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Субота, 18.11.2017, 12:27
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: 21-11-30, 56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: http://mdkeht.at.ua
E-mail: nkt@trion.mk.ua

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Програми вступних випробувань для вступників на денну форму навчання на основі базової загальної середньої освіти

Програми вступних випробувань для вступників на денну форму навчання на основі повної загальної середньої освіти

Програми фахових іспитів для вступників на денну та заочну форми навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня  кваліфікованого робітника зі спеціальностей 5.05170104 Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів181 Харчові технології спеціалізації Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів

Програма фахового іспиту для вступників на денну форми навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня  кваліфікованого робітника зі спеціальності 5.14010101 Готельне бслуговування

Програми фахових іспитів для вступників на денну та заочну форми навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня  кваліфікованого робітника зі спеціальностей 071 Облік і оподаткування072 Фінанси, банківська справа та страхування, 5.03050901 Бухгалтерський облік

Програми фахових іспитів для вступників на денну та заочну форми навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня  кваліфікованого робітника зі спеціальностей 5.03051001 Товарознавство та комерційна діяльність076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність спеціалізації Товарознавство і торговельне підприємництво

Програми фахових іспитів для вступників на денну та заочну форми навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня  кваліфікованого робітника зі спеціальностей 5.14010102 Ресторанне обслуговування241 Готельно-ресторанна справа спеціалізації Ресторанне обслуговування

Програми фахових іспитів для вступників на денну та заочну форми навчання на основі освітньо-кваліфікаційного рівня  кваліфікованого робітника зі спеціальностей 5.05170101 Виробництво харчової продукції181 Харчові технології спеціалізації Виробництво харчової продукції

 

 

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Офіційні веб-сайти


Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz