Реєстрація на підготовчі курси


Головна

Освітній процес

Програми освітніх компонентів

Перелік та програми освітніх компонентів освітньо-професійної програми Виробництво борошняних, кондитерсь





 

Перелік та програми освітніх компонентів освітньо-професійної програми Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів

Основи правознавства
Основи економічної теорії
Історія України. Культурологія
Українська мова (за професійним спрямуванням)
Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
Фізична і колоїдна хімія
Аналітична хімія
Неорганічна та органічна хімія
Біохімія
Екологія
Фізичне виховання
Технологія хлібопекарського та макаронного виробництва
Технологія кондитерського виробництва
Технологія харчових концентратів
Технохімічний контроль галузі
Устаткування
Автоматизація виробничих процесів. Електротехніка
Економіка, організація, планування та управління виробництвом
Інформаційні системи та технології. Облік та звітність
Процеси і апарати харчових виробництв
Інженерна графіка
Мікробіологія. Промсанітарія
Товарознавство сировини
Технічне креслення
Основи стандартизації та метрології
Охорона праці та БЖД
Вступ до фаху
Навчальна практика
Технологічна практика
Виробнича практика
Основи філософських знань. Соціологія
Політологія з основами соціології
Інноваційні технології виробництва хліба та хлібобулочних виробів
Технологія харчових концентратів дитячого та дієтичного харчування
Виробництво цукристих кондитерських виробів
Комп'ютерна техніка
Проєктування об’єктів підприємства
Управління якістю та НАССР харчової продукції
Харчові добавки та біологічно активні речовини
Технологія виробництва продукції функціонального призначення
Технологія харчових концентратів обідніх страв та сухих сніданків
Світові тенденції в оздобленні кондитерських виробів


            Адреса                    


Миколаївський фаховий коледж
економіки та харчових технологій
просп. Миру, 18, м. Миколаїв,
54034 


       
Контактна інформація  


тел.: (0512) 64-71-46 
факс: (0512) 56-67-03

e-mail: mdkeht2@ukr.net



Електронне звернення

                  
 
Приймальна комісія     


просп. Миру, 18,
м. Миколаїв, 54034

тел.: +38(067) 600-98-07
+38 (050) 738-08-62
+38 (095) 405-44-08
(0512) 64-71-46 
(0512) 56-67-11
e-mail: mfkeht.vstup@gmail.com  

    
Публічна інформація  

Приєднуйтеся до нас!   


 Ми на Facebook   Ми на Instagram   МФКЕХТ. Вступ 2025  


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки