Запрошуємо на День відкритих дверей 31 травня о 10:00!


Головна

Вступнику

Вимоги до мотиваційного листа





 

ВИМОГИ ДО МОТИВАЦІЙНОГО ЛИСТА

Вимоги до мотиваційних листів вступників на навчання для здобуття фахової передвищої освіти на основі базової середньої освіти та повної загальної середньої освіти у 2025 році

 

Приклади мотиваційних листів

Приклад мотиваційного листа за освітньо-професійною програмою Облік і оподаткування зі спеціальності D1 Облік і оподаткування

Приклад мотиваційного листа за освітньо-професійною програмою Фінанси, банківська справа та страхування зі спеціальності D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок

Приклад мотиваційного листа за освітньо-професійною програмою Товарознавство і торговельне підприємництво зі спеціальності D7 Торгівля

Приклад мотиваційного листа за освітньо-професійною програмою Виробництво харчової продукції зі спеціальності G13 Харчові технології

Приклад мотиваційного листа за освітньо-професійною програмою Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів зі спеціальності G13 Харчові технології

Приклад мотиваційного листа за освітньо-професійною програмою Готельно-ресторанна справа зі спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг



            Адреса                    


Миколаївський фаховий коледж
економіки та харчових технологій
просп. Миру, 18, м. Миколаїв,
54034 


       
Контактна інформація  


тел.: (0512) 64-71-46 
факс: (0512) 56-67-03

e-mail: mfkeht2@ukr.net



Електронне звернення

                  
 
Приймальна комісія     


просп. Миру, 18,
м. Миколаїв, 54034

тел.: +38(067) 600-98-07
+38 (050) 738-08-62
+38 (095) 405-44-08
(0512) 64-71-46 
(0512) 56-67-11
e-mail: mfkeht.vstup@gmail.com  

    
Публічна інформація  

Приєднуйтеся до нас!   


 Ми на Facebook   Ми на Instagram   МФКЕХТ. Вступ 2025  


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки