Реєстрація на підготовчі курси


Головна

Виробниче навчання





Фоторепортажі>>>

Практичне навчання

 Згідно з освітньо-професійними програмами підготовки фахівців протягом всього періоду навчання здобувачі освіти відпрацьовують три види практики: навчальну, технологічну і виробничу.

 

Освітньо-професійна програма Виробництво харчової продукції

зі спеціальності 181 Харчові технології  – 750 годин

Базами практики є:

  • КГХ ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект»;
  • ГРК «Миколаїв»;
  • ресторан «Турист»;
  • ресторан «Інгул»;
  • ресторан «Daily Sport»;
  • підприємство швидкого обслуговування «Де-Густо»;
  • підприємства харчування баз відпочинку «Зоря», «Ракета», «Парадіз», «Адмірал».

 

Освітньо-професійна програма Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів

зі спеціальності 181 Харчові технології – 660 годин

Базами практики є:

  • КГХ ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект»;
  • ТОВ «Миколаївхліб»;
  • ТОВ «Альпі-Україна»;
  • ТОВ «Каравай»;
  • ТОВ «Лакомка»;
  • ПП «Вікі».

 

Освітньо-професійна програма Ресторанне обслуговування

зі спеціальності  241 Готельно-ресторанна справа – 450 годин

Базами практики є:

  • Ресторан «Турист»;
  • ТОВ ГРК «Миколаїв»;
  • ресторан «Інгул»;
  • ресторан «Daily Sport»;
  • ресторан «Європейський»;
  • ресторан «Олександрівський»;
  • ресторан «Старгород»;
  • ресторан «Мафія»;
  • ресторан «Пивний дурінь».

 

Освітньо-професійна  програма  Готельно-ресторанна справа

зі спеціальності  241 Готельно-ресторанна справа – 780 годин

Базами практики є:

  • ЗАТ «Миколаїв-Турист»;
  • ТОВ ГРК «Миколаїв»;
  • ГК «Шале»;
  • готель «На адмірала Макарова»;
  • ГРК «Олександрівський»;
  • готель «Пілігрім»;       
  • ПП «Гостинний двір».

 

Освітньо-професійна програма Товарознавство і  торговельне підприємництво зі спеціальності  076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність – 540 годин

Базами практики є:

  • ТОВ «ЕКО»;
  • ТОВ «Союз Ритейл Д»;
  • ТОВ «Трейдменеджмент»;         
  • ПП «Таврія Плюс»;
  • ТОВ «Епіцентр»;
  • ТОВ «АТБ-Маркет»;
  • ТОВ «СОТКА ЮГ»;
  • ТОВ «Автофастера ЛТД».

 

Освітньо-професійна програма  Облік і оподаткування

зі спеціальності 071 Облік і оподаткування – 450 годин

Базами практики є:

  • ТОВ «Ківіт Плюс»;
  • ПАТ «Райфайзен Банк Аваль»;
  • ПАТ КБ «Приватбанк».

 

Освітньо-професійна програма  Фінанси, банківська справа та страхування зі спеціальності  072 Фінанси, банківська справа та страхування – 450 годин

Базами практики є:

  • ПАТ НАСК «Оранта»;
  • ПАТ «Райфайзен Банк Аваль»;
  • ПАТ «Державний ощадбанк України»;
  • ПАТ КБ «Приватбанк»;
  • СК «Княжа».

Згідно з паспортами баз практики всі підприємства мають необхідну матеріально-технічну базу, відповідний кадровий склад та необхідні умови для якісного відпрацювання здобувачами освіти програмного матеріалу практики.

    

      У коледжі значна увага приділяється працевлаштуванню випускників, зокрема:

  • створено і постійно поповнюється база даних робочих місць, тобто накопичується банк потенційних роботодавців;
  • налагоджено співпрацю з базами практичної підготовки здобувачів освіти як потенційними роботодавцями: організовуються зустрічі, круглі столи, тренінги та ін.;
  • щороку створюється база даних для здобувачів освіти, які звертаються з проханням працевлаштувати на сезонну роботу на час літніх канікул (150-200 здобувачів освіти щороку працюють в сфері обслуговування баз відпочинку на чорноморському побережжі Миколаївської області та відкритої мережі закладів ресторанного господарства та торгівлі міста Миколаєва);
  • проводиться роз’яснювальна робота серед здобувачів освіти щодо нормативно-правових актів з питань державного регулювання зайнятості населення та трудових відносин;
  • особлива увага приділяється працевлаштуванню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • випускники коледжу продовжують навчання у закладах вищої освіти з метою отримання ступеня бакалавра.

Тісна співпраця адміністрації коледжу з керівниками закладів вищої освіти щодо продовження навчання випускників за скороченим терміном має позитивний результат. Більшість випускників коледжу продовжують здобувати освіту у таких закладах вищої освіти: Київський  університет харчових технологій, Одеська національна академія харчових технологій, Полтавський університет економіки і торгівлі, Харківський торгово-економічний інститут КНТЕУ, Чорноморський державний університет імені Петра Могили, Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського та ін.



            Адреса                    


Миколаївський фаховий коледж
економіки та харчових технологій
просп. Миру, 18, м. Миколаїв,
54034 


       
Контактна інформація  


тел.: (0512) 64-71-46 
факс: (0512) 56-67-03

e-mail: mdkeht2@ukr.net



Електронне звернення

                  
 
Приймальна комісія     


просп. Миру, 18,
м. Миколаїв, 54034

тел.: +38(067) 600-98-07
+38 (050) 738-08-62
+38 (095) 405-44-08
(0512) 64-71-46 
(0512) 56-67-11
e-mail: mfkeht.vstup@gmail.com  

    
Публічна інформація  

Приєднуйтеся до нас!   


 Ми на Facebook   Ми на Instagram   МФКЕХТ. Вступ 2025  


Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0




Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки