Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Субота, 25.05.2024, 10:28
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна »

   З метою поглиблення та розширення знань про Україну, її символи, традиції; прищеплювання любові до рідного краю, його історичного минулого і сучасного; сприяння розвитку пізнавального інтересу, мовної культури, оволодіння та  вживання української мови як духовного коду нації; формування національної свідомості, переконання у нетлінності духовних скарбів народу, поваги до символів  України, до своїх батьків; виховування почуття патріотизму, національної гордості, людяності, любові до  Батьківщини, свого роду куратором групи ГПб-110 Одробінською Н.М. проведена виховна година «Мій край, моя країна!». Захід був забезпечений слайд-презентацією, відеофрагментами: «Я люблю Україну», «Україну не зламати», «Біль і сила українського народу», «Мій рідний край», відео-флешмобом «Я бажаю&hel ... Читати далі »

Переглядів: 61 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

   Сьогодні для України особливий день. Указом Президента України 16 лютого оголошено Днем єднання. Так український народ демонструє всьому світу єдність, силу та непохитність. Ми всі різні, але нас об'єднує єдине бажання - жити в мирі і щасті в своїй країні. І на це ми маємо повне право. Викладач Головченко Т.В. сьогодні провела інформаційні хвилинки в групах другого курсу, наголосивши на тому, що зовнішні та внутрішні виклики, що постали перед Україною, вимагають від кожного консолідації та відповідальності. Війна стала критичною точкою об'єднання українців довкола спільних цінностей. Національне єднання стало безпрецедентним. Здобувачі освіти творчими роботами підкреслили важливість даного питання. Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми силь ... Читати далі »

Переглядів: 68 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

   Сьогодні ми відзначаємо День єднання. Єдність українського народу – це наша спільна сила, яка допомагає протистояти агресії Росії. Хоча рік тому було важко повірити у те, що війна все-таки розпочнеться, але майже рік війни показав усьому світу, що ми єдині. Ми навчилися цінувати кожний день і маємо одну велику спільну мрію – перемога України. 

Єдність – це не пусті  слова для українців!  Наша сила в єдності!  З Днем єднання!

Переглядів: 58 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

      У коледжі бібліотекарем Горячек О.І., кураторами груп Черновол Т.І. (гр. Гб-208) та Головченко Т.В. (гр. Гп-111) були проведені виховні години до Дня закоханих. Заходи були проведені з метою ознайомлення здобувачів освіти з історією походження свята, традиціями святкування в різних країнах світу, привертання уваги до формування культури почуттів, поваги, дружби, любові та розвивання пізнавальних здібностей. Здобувачі освіти були ознайомлені з деякими творами про кохання українських та зарубіжних письменників, слухали милозвучні українські пісні та декламували вірші українських поетів про кохання, брали участь у вікторині та розважальній грі, де показали свої інтелектуальні здібності, подивилися відео як, попри війну, закохуються, кохають та одружуються наші хоробрі військові.
Тож, закохуйтеся та кохайте!

... Читати далі »

Переглядів: 63 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

   У коледжі в рамках проведення тижня наук технологічних дисциплін був проведений майстер-клас з приготування тематичних кондитерських виробів «Коханим присвячується» під керівництвом Швед С.В. Проведення майстер-класу спрямоване на ознайомлення  з інноваційними технологіями приготування тематичних кондитерських виробів, сприяє формуванню нових ідей щодо оздоблення виробів, мотивує здобувачів освіти до розширення загального і професійного світогляду  конкурентоспроможного фахівця. Здобувачі освіти технологічного відділення спеціальності 181 Харчові технології групи Бп-207 Тетяна Вільмовська, Ганна Судак, Єлизавета Васильєва, групи Бб-306 Анна Ніколаєнко, Ольга Соломічева та випускниця коледжу Марина М’яка продемонстрували приготування кондитерських виробів: тортів  «Серце молодят», «Червоний оксамит& ... Читати далі »

Переглядів: 52 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

   В межах тижня наук технологічних дисциплін викладачем технологічних дисциплін Кінаш Н.О. був проведений позанавчальний захід на тему «Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів». Метою заходу  було ознайомити здобувачів освіти з найпопулярнішими трендами приготування, оздоблення тістечок і тортів з використанням шоколадного велюру, сублімованих фруктів і ягід, японського заварного бісквіту, дзеркальної глазурі, сусальнго золота тощо; формувати у майбутніх фахівців  професійні компетентності,  бажання дізнаватися про сучасні новітні технології приготування, сучасним асортиментом кондитерських виробів  та умінням застосовувати різне поєднання смаків і правильне поєднання текстур. Зустріч проходила у форматі години цікавої інформації, де здобувачі освіти демонстрували презентації на різну тематику.

... Читати далі »

Переглядів: 65 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

   В межах тижня наук технологічних дисциплін керівником секції «Коровай» гуртка «Технологічний конфітюр» Волковою С. З. було проведене чергове засідання на тему «Українська національна випічка». Зустріч проходила у форматі години цікавої інформації з елементами бесіди та майстер-класом з приготування виробу, внесеним до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини України в 2022 році – міліни. Метою заходу  було ознайомити студентів з українською національною випічкою, сучасним асортиментом хлібобулочних виробів та уміння аналізувати зв’язок між минулим, теперішнім і майбутнім, можливість їх, як майбутніх фахівців з високими професійними компетентностями впливати на розвиток галузі; донести розуміння необхідності введення в виробництво асортименту нетрадиційних хлібобулочних виробів та ... Читати далі »

Переглядів: 60 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2023 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz