Меню сайту |
|
|
Наші контакти |
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net |
|
Статистика |
Онлайн всього: 3 Гостей: 3 Користувачів: 0 |
|
|
Головна »
У рамках Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін для здобувачів освіти був проведений майстер-клас кухарем ресторану Parmigiano (м. Одеса), випускником коледжу 2024 року, який навчався за спеціальністю 181 Харчові технології Фабриковим Ярославом на тему «Приготування стейків». Ярослав пройшов «на відмінно» виробничу практику на базі одного з елітних ресторанів міста Одеси «Parmigiano» та влаштувався на роботу в цей ресторан. Отриманий досвід у даному закладі ресторанного господарства дав можливість йому на високому професійному рівні продемонструвати майстерність у приготуванні м’ясних стейків з яловичини різного ступеня просмажування (Medium Rare, Medium, Medium Well, Well Done), соусів винного та барбек’ю, показати сучасні способи подачі та оформлення страви
...
Читати далі »
|
В рамках проведення тижня технологічних дисциплін відбулася студентська конференція на тему «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді». Захід був проведений з метою ознайомлення з напрямками розвитку інноваційних технологій харчових виробництв та ресторанної індустрії, виявлення інтелектуальних і творчих здібностей здобувачів освіти, формування навичок публічного виступу, вміння захищати свої дослідження і вирішувати практичні завдання.
Завданнями студентської конференції було узагальнити дослідження здобувачів освіти коледжу – членів секцій «Смак», «Коровай», «Кондитерське мистецтво», формувати уявлення здобувачів освіти про напрямки навчально–дослідної роботи, що проводиться у коледжі та зацікавленості з
...
Читати далі »
| |
|
|
Вхід на сайт |
|
|
Пошук |
|
|
Календар |
|
|
Архів записів |
|
|
|