Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій


Реєстрація на підготовчі курси





Головна » 2025 » Травень » 5 » Практика студентів коледжу на Миколаївському хлібзаводі № 1
11:40
Практика студентів коледжу на Миколаївському хлібзаводі № 1

Невід’ємною і важливою частиною навчального процесу для здобувачів освіти є проходження навчальної практики студентів на підприємстві. Практика на виробництві – це можливість застосувати здобуті знання та вміння в практичній діяльності, вдосконалити навички роботи відповідно до своєї спеціальності, ознайомитися з передовими технологіями виробництва, перейняти досвід від професіоналів та проявити свої здібності. Так, студенти І і ІІ курсів Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій освітньо-професійної програми Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів спеціальності Харчові технології мали можливість пройти навчальну практику в ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1», директором якого є Ракова А. А. Альона Анатоліївна є високим професіоналом своєї справи та активним учасником освітнього процесу коледжу. Вона – голова Ради роботодавців коледжу, голова Наглядової ради, розробник ОПП Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів, керівник бази практики. У підсумку навчальної практики здобувачів освіти гр. Бб-210 та гр. Бп-111 був організований цікавий захід, який запропонували студенти, а керівництво хлібозаводу підтримало таку ініціативу. Студенти, під керівництвом майстра виробничого навчання Квашніної І. П., розробили рецептуру двох кондитерських виробів: мармурового печива (потрісканого) та кольорового кексу. Розділившись та 2 підгрупи, використовуючи технологію приготування кондитерських виробів, приготували смаколики. Технологічним процесом керували професіонали своєї справи: завідувач лабораторії підприємства Діана Савостяник (випускниця коледжу) та майстер виробничого навчання Іванна Квашніна. А потім, за «круглим столом», разом із директором Альоною Анатоліївною дали оцінку якості кондитерських виробів. Директорка похвалила студентів за їх роботу і можливо в майбутньому, скоригована рецептура кондитерських виробів буде використана у виробництві. Також підвели підсумки практики та розглянули питання подальшої співпраці між коледжем та хлібзаводом. Дякуємо Раковій Альоні Анатоліївні та всім працівникам заводу, причетним до практичної підготовки студентів коледжу, за співпрацю, за допомогу, за мудрі поради!

 

Переглядів: 29 | Додав: eyrih24012013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки