Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій


Реєстрація на підготовчі курси





Головна »

З метою поглиблення та розширення знань здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа щодо типів харчування в закладах ресторанного господарства при готелях, у межах Тижня наук циклової комісії викладачів дисциплін з готельно-ресторанної справи та іноземної мови, викладачем Бєловол О. І. проведено засідання секції «Ресторатор» клубу «Готельєр&Ресторатор» на тему «Типи харчування в готелі – світовий досвід». Захід сприяв: - розвитку розуміння необхідності застосовувати різні типи харчування в закладах ресторанного господарства при готелях, для покращення результатів власної діяльності й роботи інших, інтерес до майбутньої професії; - розширенню загального і професійного світогляду молодої людини, підвищенню внутрішньої організованості, свідомого відношення до навчання. Захід був зм ... Читати далі »

Переглядів: 30 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 02.04.2025 | Коментарі (0)

У межах Тижня наук циклової комісії викладачів дисциплін з готельно-ресторанної справи та іноземної мови викладачем Оглобліною О. О. успішно проведений позанавчальний захід, а саме інтерактивний семінар «Академічна доброчесність: чесність – основа успіху» для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Як це було: - жваві дискусії про значення академічної доброчесності у професійному становленні; - практичні кейси з виявлення плагіату та правильного цитування джерел; - інтерактивні вправи на розрізнення між творчою роботою та академічними порушеннями; - досвід викладачів –  як дотримуватися етичних норм у наукових та навчальних роботах. Було приємно почути відгуки учасників: «Тепер чітко розумію, чому чесність –  це фундамент не лише навчання, а й майбутньої кар’єри ... Читати далі »

Переглядів: 18 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 02.04.2025 | Коментарі (0)




Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки