Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій


Реєстрація на підготовчі курси





Головна » 2025 » Квітень » 2 » Засідання секції «Ресторатор» клубу «Готельєр&Ресторатор»
15:27
Засідання секції «Ресторатор» клубу «Готельєр&Ресторатор»

З метою поглиблення та розширення знань здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа щодо типів харчування в закладах ресторанного господарства при готелях, у межах Тижня наук циклової комісії викладачів дисциплін з готельно-ресторанної справи та іноземної мови, викладачем Бєловол О. І. проведено засідання секції «Ресторатор» клубу «Готельєр&Ресторатор» на тему «Типи харчування в готелі – світовий досвід». Захід сприяв: - розвитку розуміння необхідності застосовувати різні типи харчування в закладах ресторанного господарства при готелях, для покращення результатів власної діяльності й роботи інших, інтерес до майбутньої професії; - розширенню загального і професійного світогляду молодої людини, підвищенню внутрішньої організованості, свідомого відношення до навчання. Захід був змістовним та інформаційно цікавим.

Переглядів: 30 | Додав: eyrih24012013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]



Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки