З метою поглиблення та розширення знань здобувачів освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа щодо типів харчування в закладах ресторанного господарства при готелях, у межах Тижня наук циклової комісії викладачів дисциплін з готельно-ресторанної справи та іноземної мови, викладачем Бєловол О. І. проведено засідання секції «Ресторатор» клубу «Готельєр&Ресторатор» на тему «Типи харчування в готелі – світовий досвід». Захід сприяв: - розвитку розуміння необхідності застосовувати різні типи харчування в закладах ресторанного господарства при готелях, для покращення результатів власної діяльності й роботи інших, інтерес до майбутньої професії; - розширенню загального і професійного світогляду молодої людини, підвищенню внутрішньої організованості, свідомого відношення до навчання. Захід був змістовним та інформаційно цікавим.
 |