Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій


Реєстрація на підготовчі курси





Головна »

З метою популяризації волонтерського руху та благодійництва, виховання патріотизму до рідної України, поваги й вдячності всім захисникам, розуміння, що ми нація нескорених, сильних та вольових людей була проведена зустріч-бесіда з Погромським В. О., головою Центру економіко-підприємницьких та гуманітарно-структурних ініціатив, головою Каліфорнійського фонду допомоги Україні «Серця для України». З розповіді Погромського В. О. здобувачі освіти дізналися про роботу волонтерського Центру та Каліфорнійського фонду. Віктор Олександрович подякував здобувачам освіти за допомогу військовим, за турботу і небайдужість. Діалог між гостем та здобувачами освіти видався цікавим та мотивуючим.

... Читати далі »

Переглядів: 35 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 18.02.2025 | Коментарі (0)

За участі здобувачів освіти Марковського В., Єфіменка І., Одінського Д., були проведені майстер-класи з приготування бургерів, страв азійської кухні та страв з риби за інноваційними технологіями. У ході проведення майстер-класів були використані страви з меню ресторанів «California Republic», «Roppongi & La Terrazza», які є базами для практичного навчання здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою Виробництво харчової продукції. На заході були продемонстровані сучасні техніки приготування страв, вказані особливості підбору сировини для приготування страв, гарнірів та соусів. Проведений захід – це чудовий спосіб зробити навчання більш цікавим та надати здобувачам освіти можливість розкрити свій потенціал.

... Читати далі »

Переглядів: 37 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 18.02.2025 | Коментарі (0)

Неабиякий інтерес здобувачів освіти викликала гостьова лекція на тему: «Світ кави та чаю» за участю Толстих В. Ю., доцента кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів Одеського національного технологічного університету (організатор Волкова С. З, викладач циклової комісії коледжу). Лекція сприяла розширенню знань здобувачів освіти про асортимент, класифікацію та виробництво кави та чаю. Студенти мали нагоду дізнатися про сучасні тренди у кавовій та чайній культурі. Дана лекція виявилась надзвичайно актуальною та потрібною для здо ... Читати далі »

Переглядів: 29 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 18.02.2025 | Коментарі (0)

На Тиждень наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін була запрошена випускниця коледжу Підвисоцька К. А., яка провела майстер-клас з приготування 3D желе. Захід сприяв розвитку пізнавального інтересу здобувачів освіти щодо запровадження інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства.

Переглядів: 33 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 18.02.2025 | Коментарі (0)

З метою поглиблення теоретичних знань здобувачів освіти, розширення їх професійного світогляду, виховування потреби у самовдосконаленні та саморозвитку Квашніна І. П., майстер виробничого навчання, провела майстер-клас «Приготування котлети по-київськи».

Переглядів: 31 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 18.02.2025 | Коментарі (0)

Протягом 10–18 лютого 2025 року в Миколаївському фаховому коледжі економіки та харчових технологій проходив Тиждень наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін. Мета запланованих заходів – поглибити знання, сприяти інтелектуальному та професійному розвитку здобувачів освіти, реалізувати їх творчий потенціал та створити умови для його розвитку. Викладачі циклової комісії впродовж тижня організували та провели ряд пізнавальних, навчальних і виховних заходів. Розпочався тиждень проведенням відкритого засідання клубу «Технологічний конфітюр», провідною темою якого були інновації у виробництві харчової продукції та сфері послуг. У засіданні взяли участь здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології. Члени секцій «Смак», «Кондитерське мистецтво», «Коровай» Случич Д., Чебан А., Кострюкова І., Марче ... Читати далі »

Переглядів: 33 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 18.02.2025 | Коментарі (0)




Copyright Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій © 2025  Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz Вміст в RSS В початок сторінки