Протягом 10–18 лютого 2025 року в Миколаївському фаховому коледжі економіки та харчових технологій проходив Тиждень наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін. Мета запланованих заходів – поглибити знання, сприяти інтелектуальному та професійному розвитку здобувачів освіти, реалізувати їх творчий потенціал та створити умови для його розвитку. Викладачі циклової комісії впродовж тижня організували та провели ряд пізнавальних, навчальних і виховних заходів. Розпочався тиждень проведенням відкритого засідання клубу «Технологічний конфітюр», провідною темою якого були інновації у виробництві харчової продукції та сфері послуг. У засіданні взяли участь здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології. Члени секцій «Смак», «Кондитерське мистецтво», «Коровай» Случич Д., Чебан А., Кострюкова І., Марченко В., Любченко Й., Скалан А. презентували результати навчальних досліджень, які виконували під керівництвом керівників секцій Кінаш Н. О., Буличової Т. О, Волкової С. З. та Яковенко В. А. Здобувачів освіти зацікавили доповіді, підготовлені на матеріалах навчально-дослідних робіт з тем: - Інновації у виробництві хлібобулочної продукції: проблеми та шляхи покращення якості; - Інноваційні технології приготування страв з равликів; - Інноваційні технології приготування зефіру та карамелі; - Інноваційні технології обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства.
 |