Про коледж
Загальна інформація
Стратегія розвитку, місія, візія
Наглядова рада
Структура коледжу
Адміністрація
Циклові комісії
Органи управління, робочі та дорадчі органи
Спеціальності, освітньо-професійні програми
Облік і оподаткування
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Торгівля
Товарознавство і торговельне підприємництво
Харчові технології
Виробництво харчової продукції
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Матеріально-технічна база
Історична довідка
Публічна інформація
Вступнику
Нормативні документи
Спеціальності, освітньо-професійні програми
Обсяги прийому
Програми вступних випробувань. Критерії оцінювання співбесіди
Вимоги до мотиваційного листа
Реєстрація електронного кабінету
Документи для вступу
Календар вступника
Розклад вступних випробувань
Рейтингові списки
Рекомендовані до зарахування
Накази про зарахування
Графік роботи приймальної комісії
Студенту
Розклад навчальних занять
Програми атестації здобувачів ФПО
ДПА/НМТ
Критерії оцінювання результатів навчання
Розклад екзаменаційної сесії
Рейтингові списки на виплату стипендій
Каталоги вибіркових освітніх компонентів
Бібліотека
Пошуково-дослідні товариства
Наші досягнення
Студентське життя
Фотоальбоми
Відеоматеріали
Фізична культура і спорт
Циклова комісія викладачів фізичного виховання та Захисту Вітчизни
Спортивні секції
Волонтерська діяльність
Студентське самоврядування
Викладачу
Рішення Педагогічної ради
Атестація педагогічних працівників
Підвищення кваліфікації педагогічних працівників
Портал професійного розвитку
English for teachers
Освітній процес
Положення, що регламентують освітню діяльність коледжу
Освітньо-професійні програми підготовки фахових молодших бакалаврів
Освітні програми профільної середньої освіти
Навчальні плани
Графік освітнього процесу
Практичне навчання
Нормативні документи
Перелік баз практики
Відгуки про практикантів
Академічна мобільність
Неформальна освіта
Переліки та програми освітніх компонентів
Навчальний портал
Академічна доброчесність
Корпоративна культура
Кодекс честі, етики та порядності студентів МФКЕХТ
Правила поведінки здобувача освіти
Стоп булінг!
Громадське обговорення
Контакти
Реєстрація на підготовчі курси
Головна
»
27 Лютого, Четвер
17:09
Проєктнна робота «Неймовірне желе»
(0)
26 Лютого, Середа
20:17
Пожежна безпека в умовах воєнного стану
(0)
25 Лютого, Вівторок
11:39
Позанавчальні заходи з математики «Найрозумніший студент» та «Математичні перегони: хлопці чи дівчата?»
(0)
24 Лютого, Понеділок
10:25
Третя річниця повномасштабного російського вторгнення в Україну
(0)
22 Лютого, Субота
21:42
День відкритих дверей
(0)
16:21
Міжнародний день рідної мови
(0)
20 Лютого, Четвер
17:41
День Героїв Небесної Сотні
(0)
14:28
Засідання педагогічних працівників циклової комісії, здобувачів освіти та стейкхолдерів
(0)
19 Лютого, Середа
14:34
Академічна доброчесність — запорука успішного кар'єрного зростання випускників коледжу
(0)
18 Лютого, Вівторок
22:28
Зустріч з головою Каліфорнійського фонду допомоги Україні
(0)
13:32
Майстер-класи з приготування бургерів, страв азійської кухні та страв з риби за інноваційними технологіями
(0)
13:11
Світ кави та чаю
(0)
13:01
Майстер-клас з приготування 3D желе
(0)
12:52
Майстер-клас «Приготування котлети по-київськи»
(0)
12:41
Тиждень наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін
(0)
17 Лютого, Понеділок
14:18
День єднання
(0)
Copyright
Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій
© 2025
Безкоштовний
конструктор сайтів
-
uCoz