Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Понеділок, 24.07.2017, 08:34
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: 21-11-30, 56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: http://mdkeht.at.ua
E-mail: nkt@trion.mk.ua

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Спеціальність "Готельно-ресторанна справа"

(Спеціалізація "Ресторанне обслуговування")

   Професія адміністратора виникла нещодавно, але вже міцно ввійшла в наше життя. Сьогодні без адміністратора не обходиться жодний серйозний заклад ресторанного господарства.

   Необхідність в адміністраторах виникла у зв’язку з ростом кількості кафе, ресторанів. Адміністратор ресторану зобов’язаний зустрічати гостей, супроводжувати їх до столика, показувати вільні місця, а також слідкувати за загальним порядком у ресторані і за діями офіціантів.

   Майстер ресторанного обслуговування – фахівець, який може самостійно управляти будь-якими процесами у ресторані, кафе, барі. Ресторанне обслуговування – це перспективна спеціальність. Молодший спеціаліст здатний виконувати обов'язки керівника структурних підрозділів в закладах ресторанного господарства, організатора з проведення святкових заходів, відпочинку і дозвілля населення, адміністратора торговельного залу, консультанта з питань організації обслуговування населення в ресторанному господарстві, менеджера з реклами і надання послуг споживачам, метрдотеля.

   У процесі навчання студенти вивчають цикл як загальноосвітніх, так і професійно-орієнтованих дисциплін: барна справа, кулінарне мистецтво, організація обслуговування та виробництва в закладах ресторанного господарства, ресторанний сервіс та інші. Під час навчання в коледжі студенти проходять навчальну практику, де студенти оволодівають практичними навичками і вміннями кваліфікації молодшого спеціаліста та виробничу – у закладах ресторанного типу міста і області, а саме ресторани: «Старгород», «Монарх», «Асторія», «Мисливець», «Арт-кафе Башня», «Якіторія», готельно-ресторанний комплекс «Балдіно», «Гостиний двір», «Тамплієр».

   Випускники спеціальності користуються стабільним попитом у роботодавців внаслідок активного розвитку ресторанного, готельного й туристичного бізнесу в Україні.

 

 

 

 

 

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Офіційні веб-сайти


Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz