Меню сайту |
|
|
Наші контакти |
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net |
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|
|
Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Освітньо-професійна програма Ресторанне обслуговування
|
Професія адміністратора виникла нещодавно, але вже міцно ввійшла в наше життя. Сьогодні без адміністратора не обходиться жодний серйозний заклад ресторанного господарства.
Необхідність в адміністраторах виникла у зв’язку з ростом кількості кафе, ресторанів. Адміністратор ресторану зобов’язаний зустрічати гостей, супроводжувати їх до столика, показувати вільні місця, а також слідкувати за загальним порядком у ресторані і за діями офіціантів.
Майстер ресторанного обслуговування – фахівець, який може самостійно управляти будь-якими процесами у ресторані, кафе, барі. Ресторанне обслуговування – це перспективна спеціальність. Молодший спеціаліст здатний виконувати обов'язки керівника структурних підрозділів в закладах ресторанного господарства, організатора з проведення святкових заходів, відпочинку і дозвілля населення, адміністратора торговельного залу, консультанта з питань організації обслуговування населення в ресторанному господарстві, менеджера з реклами і надання послуг споживачам, метрдотеля.
У процесі навчання студенти вивчають цикл як загальноосвітніх, так і професійно-орієнтованих дисциплін: барна справа, кулінарне мистецтво, організація обслуговування та виробництва в закладах ресторанного господарства, ресторанний сервіс та інші. Під час навчання в коледжі студенти проходять навчальну практику, де студенти оволодівають практичними навичками і вміннями кваліфікації молодшого спеціаліста та виробничу – у закладах ресторанного типу міста і області, а саме ресторани: «Старгород», «Монарх», «Асторія», «Мисливець», «Арт-кафе Башня», «Якіторія», готельно-ресторанний комплекс «Балдіно», «Гостиний двір», «Тамплієр».
Випускники спеціальності користуються стабільним попитом у роботодавців внаслідок активного розвитку ресторанного, готельного й туристичного бізнесу в Україні.
|
|
|
Вхід на сайт |
|
|
Пошук |
|
|
Календар |
« Квітень 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
|
|