Миколаївський державний коледж економіки та харчових технологій Понеділок, 24.07.2017, 08:30
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: 21-11-30, 56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: http://mdkeht.at.ua
E-mail: nkt@trion.mk.ua

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Графік навчального процесу     Розклад навчальних занять      Виробниче навчання

Виробниче навчання

Згідно навчального плану спеціальності протягом всього періоду навчання студенти відпрацьовують три види практики: навчальну,  технологічну і переддипломну

На практичну підготовку молодшого спеціаліста відводиться 23% робочого часу.

Зокрема:

  • спеціальність „Виробництво харчової продукції" - 1296 години
  • спеціальність „Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів" - 1350 годин
  • спеціальність „Ресторанне обслуговування" - 1134 години
  • спеціальність „Готельне обслуговування" - 1134 години
  • спеціальність „Товарознавство і комерційна діяльність" - 864 години
  • спеціальність „Бухгалтерський облік" - 540 годин

Провідними базами практики є:

            Спеціальності „Товарознавство і комерційна діяльність" та „Організація обслуговування в ЗРГ і торгівлі"

  •        ТОВ „П’ятий океан"
  •        ТОВ „ЦТМ П’ятий океан"
  •        ТОВ «ЕКО»

Спеціальність „Виробництво харчової продукції"

  •        „ДП НВКГ „Зоря"-„Машпроект",
  •        ресторан „Святий Миколай",
  •        кафе „Лілея",
  •        а також підприємства харчування баз відпочинку „Парус", „Зоря", „Мрія", „Волна", „Ракета-2", „Адмірал", ДОК „Зоря"

Спеціальність „Бухгалтерський облік"

Навчальну практику студенти відпрацьовують на базі коледжу, переддипломну за індивідуальними договорами в комерційних структурах та державних підприємствах.

Спеціальність „Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів"

  •        ВАТ „Миколаїв-хліб"
  •        ТОВ „Альпі-Україна"
  •        ПП „Вікі"
  •        ТОВ „Лакомка"

Спеціальність „Організація обслуговування в готелях"

  •        Туристичний комплекс „Турист"
  •        ТОВ „ГРК Миколаїв"
  •        ТОВ „Металург Півдня"
  •        ПП „Гостинний двір"

Відповідно до паспортів баз практики всі підприємства мають необхідну матеріально-технічну базу, відповідний кадровий склад, що дозволяє студентам якісно відпрацьовувати програмний матеріал практики.

У коледжі склалася система роботи, яка позитивно впливає на працевлаштування випускників відповідно кваліфікації. А саме, проведення „Презентації випускника коледжу", куди запрошуються керівники провідних підприємств міста та області; зустрічі з підприємцями – випускниками коледжу, які на сьогодні мають успішний бізнес. Системна робота з адміністраціями баз практики по відпрацюванню переддипломної практики дає можливість студентам проявити себе та в подальшому претендувати на робоче місце. Крім того, у коледжі створено базу даних вакансій робочих місць. Система працевлаштування має позитивні результати: всі випускники коледжу, що навчаються за державним замовленням, працевлаштовані і користуються попитом на ринку праці міста та регіону.

Коледж постійно тримає зв’язок з підприємствами, на яких працюють випускники , з метою відслідковування адаптації та використання випускників даної спеціальності, моніторингу їх кар’єрного росту, розширення баз практики та обміну досвідом з питань впровадження інноваційних технологій в систему торгівлі, ресторанного, готельного бізнесу та харчової промисловості.

Більшість випускників продовжують навчання у ВНЗ ІІІ-ІУ рівнів акредитації за скороченим терміном навчання, поєднуючи його з практичною діяльністю.

 

Фоторепортажі>>>

 

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Офіційні веб-сайти


Copyright MyCorp © 2017Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz