Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Вівторок, 19.03.2024, 13:48
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Фоторепортажі>>>

Практичне навчання

 Згідно з освітньо-професійними програмами підготовки фахівців протягом всього періоду навчання здобувачі освіти відпрацьовують три види практики: навчальну, технологічну і виробничу.

 

Освітньо-професійна програма Виробництво харчової продукції

зі спеціальності 181 Харчові технології  – 750 годин

Базами практики є:

  • КГХ ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект»;
  • ГРК «Миколаїв»;
  • ресторан «Турист»;
  • ресторан «Інгул»;
  • ресторан «Daily Sport»;
  • підприємство швидкого обслуговування «Де-Густо»;
  • підприємства харчування баз відпочинку «Зоря», «Ракета», «Парадіз», «Адмірал».

 

Освітньо-професійна програма Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів

зі спеціальності 181 Харчові технології – 660 годин

Базами практики є:

  • КГХ ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект»;
  • ТОВ «Миколаївхліб»;
  • ТОВ «Альпі-Україна»;
  • ТОВ «Каравай»;
  • ТОВ «Лакомка»;
  • ПП «Вікі».

 

Освітньо-професійна програма Ресторанне обслуговування

зі спеціальності  241 Готельно-ресторанна справа – 450 годин

Базами практики є:

  • Ресторан «Турист»;
  • ТОВ ГРК «Миколаїв»;
  • ресторан «Інгул»;
  • ресторан «Daily Sport»;
  • ресторан «Європейський»;
  • ресторан «Олександрівський»;
  • ресторан «Старгород»;
  • ресторан «Мафія»;
  • ресторан «Пивний дурінь».

 

Освітньо-професійна  програма  Готельно-ресторанна справа

зі спеціальності  241 Готельно-ресторанна справа – 780 годин

Базами практики є:

  • ЗАТ «Миколаїв-Турист»;
  • ТОВ ГРК «Миколаїв»;
  • ГК «Шале»;
  • готель «На адмірала Макарова»;
  • ГРК «Олександрівський»;
  • готель «Пілігрім»;       
  • ПП «Гостинний двір».

 

Освітньо-професійна програма Товарознавство і  торговельне підприємництво зі спеціальності  076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність – 540 годин

Базами практики є:

  • ТОВ «ЕКО»;
  • ТОВ «Союз Ритейл Д»;
  • ТОВ «Трейдменеджмент»;         
  • ПП «Таврія Плюс»;
  • ТОВ «Епіцентр»;
  • ТОВ «АТБ-Маркет»;
  • ТОВ «СОТКА ЮГ»;
  • ТОВ «Автофастера ЛТД».

 

Освітньо-професійна програма  Облік і оподаткування

зі спеціальності 071 Облік і оподаткування – 450 годин

Базами практики є:

  • ТОВ «Ківіт Плюс»;
  • ПАТ «Райфайзен Банк Аваль»;
  • ПАТ КБ «Приватбанк».

 

Освітньо-професійна програма  Фінанси, банківська справа та страхування зі спеціальності  072 Фінанси, банківська справа та страхування – 450 годин

Базами практики є:

  • ПАТ НАСК «Оранта»;
  • ПАТ «Райфайзен Банк Аваль»;
  • ПАТ «Державний ощадбанк України»;
  • ПАТ КБ «Приватбанк»;
  • СК «Княжа».

Згідно з паспортами баз практики всі підприємства мають необхідну матеріально-технічну базу, відповідний кадровий склад та необхідні умови для якісного відпрацювання здобувачами освіти програмного матеріалу практики.

    

      У коледжі значна увага приділяється працевлаштуванню випускників, зокрема:

  • створено і постійно поповнюється база даних робочих місць, тобто накопичується банк потенційних роботодавців;
  • налагоджено співпрацю з базами практичної підготовки здобувачів освіти як потенційними роботодавцями: організовуються зустрічі, круглі столи, тренінги та ін.;
  • щороку створюється база даних для здобувачів освіти, які звертаються з проханням працевлаштувати на сезонну роботу на час літніх канікул (150-200 здобувачів освіти щороку працюють в сфері обслуговування баз відпочинку на чорноморському побережжі Миколаївської області та відкритої мережі закладів ресторанного господарства та торгівлі міста Миколаєва);
  • проводиться роз’яснювальна робота серед здобувачів освіти щодо нормативно-правових актів з питань державного регулювання зайнятості населення та трудових відносин;
  • особлива увага приділяється працевлаштуванню дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування;
  • випускники коледжу продовжують навчання у закладах вищої освіти з метою отримання ступеня бакалавра.

Тісна співпраця адміністрації коледжу з керівниками закладів вищої освіти щодо продовження навчання випускників за скороченим терміном має позитивний результат. Більшість випускників коледжу продовжують здобувати освіту у таких закладах вищої освіти: Київський  університет харчових технологій, Одеська національна академія харчових технологій, Полтавський університет економіки і торгівлі, Харківський торгово-економічний інститут КНТЕУ, Чорноморський державний університет імені Петра Могили, Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського та ін.

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz