Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій П`ятниця, 26.04.2024, 09:27
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна »

У рамках Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін  був проведений майстер-клас «Приготування піци з локальних продуктів. Нові смаки»
Майстер-клас підготував і провів Афанасьєв Олексій, випускник коледжу 2024 року  зі спеціальністю 181 Харчові технології. Олексій продемонстрував майстерність з приготування таких видів піци як «Цезар» та «Гавайська» з використанням локальних продуктів, показав способи нарізання піци  та визначення якості продукції органолептичним способом. Майстер–клас супроводжувався  детальними та покроковими коментарями Афанасьєва Олексія, а також обговоренням у форматі питання – відповідь. Здобувачі освіти ознайомилися з тонкощами приготування тіста, начинок, адаптованими під використання сировини від українського виробника. Юнакам та дівчатам ... Читати далі »

Переглядів: 16 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 20.02.2024 | Коментарі (0)

  У рамках Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін випускницею коледжу Гармаш Надією спеціальності 181 Харчові технології був проведений майстер-клас на тему «Приготування та оздоблення сучасних кондитерських виробів». Надія закінчила коледж в 2021 році, але власну справу з виготовлення кондитерських виробів почала влітку 2023 року. Маючи ґрунтовні знання отриманні в коледжі, вона почала спочатку виготовляти торти, а далі виготовляти різноманітні тістечка на замовлення. Загалом, на майстер-класі Надія розповіла про кондитерську моду та тренди у виготовленні та оздобленні тортів і тістечок. Показала процес приготування бісквітного торту «Полуниця-фісташка», акцентувала увагу на тонкощах виготовлення випечених напівфабрикатів (коржів, фісташкового чизкейку) та на процесі приготування оздоблюючих напівфабрикатів ... Читати далі »

Переглядів: 20 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 18.02.2024 | Коментарі (0)

   В рамках проведення Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін гостьову лекцію на тему «Сучасні тренди оформлення тортів та тістечок» проводили лектори-модератори: Самохвалова  Ольга Володимирівна, професор біотехнологічного університету та Болховітіна Олена Іванівна, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету. Здобувачі освіти коледжу спеціальності 181 Харчові технології прослухали новий науковий матеріал і цікавий практичний досвід лекторів, отримали корисні поради. Навчальний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією, що сприятиме формуванню необхідних фахових компетентностей для майбутньої професійної діяльності за обраною сп ... Читати далі »

Переглядів: 24 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2024 | Коментарі (0)

   Сьогодні в Україні відзначається День єднання. Це свято об'єднує українців навколо національної ідеї та висловлює протистояння російській пропаганді та агресії, демонструючи, що ми — єдиний народ, який любить свій дім і хоче жити в мирі! Ми сьогодні - як ніколи єдині! Ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, батьківську хату, рідну землю і мову! Нехай наша єдність дарує нам крила у найважчі часи! В єдності - наша сила! Разом - до перемоги! 

... Читати далі »

Переглядів: 16 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 16.02.2024 | Коментарі (0)

   У рамках Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін для здобувачів освіти був проведений майстер-клас кухарем ресторану Parmigiano (м. Одеса),  випускником коледжу 2024 року, який навчався за спеціальністю 181 Харчові технології  Фабриковим Ярославом на тему «Приготування стейків». Ярослав пройшов «на відмінно» виробничу практику на базі одного з елітних ресторанів міста Одеси «Parmigiano» та влаштувався на роботу в цей  ресторан. Отриманий досвід у даному закладі ресторанного господарства дав можливість йому на високому професійному рівні продемонструвати майстерність у приготуванні м’ясних стейків з яловичини різного ступеня просмажування (Medium Rare, Medium, Medium Well, Well Done), соусів винного та барбек’ю, показати  сучасні способи подачі та оформлення страви ... Читати далі »

Переглядів: 18 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 15.02.2024 | Коментарі (0)

   В рамках проведення тижня технологічних дисциплін відбулася студентська конференція на тему «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді». Захід був проведений з метою ознайомлення з напрямками  розвитку інноваційних технологій харчових виробництв та ресторанної індустрії, виявлення інтелектуальних і творчих здібностей здобувачів освіти, формування навичок публічного виступу, вміння захищати свої дослідження і вирішувати практичні завдання.
  Завданнями студентської конференції було узагальнити дослідження здобувачів освіти коледжу – членів секцій «Смак», «Коровай», «Кондитерське мистецтво», формувати уявлення здобувачів освіти  про напрямки навчально–дослідної  роботи, що проводиться у коледжі та зацікавленості з ... Читати далі »

Переглядів: 18 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 15.02.2024 | Коментарі (0)

   У  Миколаївському фаховому коледжі економіки та харчових  технологій  у рамках проведення тижня наук технологічних дисциплін  відбувся семінар-тренінг на тему «Ресторанний бізнес в умовах сьогоденних викликів: секрети успіху». Спікер Катерина Ігорівна Литвишкова, випускниця коледжу, стейкхолдер та власниця мережі кафе «Family Palace», яка успішно працює  в умовах сьогодення, поділилася зі здобувачами освіти спеціальності 181 Харчові технології  секретами успіху в ресторанному бізнесі та аспектами його ведення у місті Миколаєві. Спілкування  відбулося на мотивуючій взаємодії, у якій Катерина Ігорівна створювала спеціальні  умови,  спрямовані на  розкриття  особистісного  потенціалу  здобувачів освіти   для  досягнення ними  значних  цілей &nb ... Читати далі »

Переглядів: 17 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 13.02.2024 | Коментарі (0)

   В рамках проведення Тижня наук циклової комісії викладачів природничих дисциплін, математики та інформатики викладачем Панкратьєвим К.О. проведений позанавчальний захід з інформатики на тему «Тривимірне моделювання» за участю здобувачів освіти груп Гб-113 та Гб-114. Метою заходу було сформувати знання у студентів про 3D графіку, розглянути та закріпити знання про різновиди створення моделей; розвинути  технічне та логічне мислення, пам’ять, креативність, інтерес до предмета, здатність аналізувати і узагальнювати, робити висновки; сприяти підвищенню пізнавального інтересу до вивчення інформатики та виховувати культуру математичного мислення. Учасники заходу мали змогу переглянули відеофрагмент мотивації до навчання та ознайомитися із означенням, сферами застосування та принципами  тривимірної навігації. Студенти презентув ... Читати далі »

Переглядів: 29 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 02.02.2024 | Коментарі (0)

   В рамках проведення Тижня наук циклової комісії викладачів природничих дисциплін, математики та інформатики викладачем Семідєтною О.Б. був проведений позанавчальний захід «Математика та фінансова грамотність» за участю студентів груп Фб-109 та Бб-110. Метою заходу було продовження формування фінансової грамотності; вдосконалення  вміння обчислювати відсотки, використання формул простого і складного відсотків; застосовування раніше набутих знань в нестандартних ситуаціях, а також розвивання комунікабельності, креативного мислення, вміння логічно будувати свою відповідь, активізування розумової діяльності та сприяння підвищенню пізнавального інтересу до вивчення математики. Під час заходу учасники переглянули відеофрагмент «Відсотки в житті людини», обчислювали відсотки, використовуючи вправу «Перевір  себе» ( ... Читати далі »

Переглядів: 19 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 02.02.2024 | Коментарі (0)

   В рамках проведення Тижня наук циклової комісії викладачів природничих дисциплін, математики та інформатики викладачем Панкратьєвим К.О. на базі Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти організований позанавчальний захід з інформатики «Тривимірне моделювання» за участю здобувачів освіти груп Гб-113 та Гб-114. У межах заходу Віталій Кошовий, методист центру цифрової освіти та медіакультури, старший викладач кафедри теорії та методики природничо-математичної освіти та інформаційних технологій та Сергій Кириченко, методист центру цифрової освіти та медіакультури продемонстрували процес роботи 3D-принтерів, які широко використовуються для виготовлення фізичних прототипів дизайнів та ідей. Ольга Захар, заступник директора з науково-педагогічної роботи МОІППО, ознайомила учасників заходу з можливостями участі в усеукраїнських змаганнях з моде ... Читати далі »

Переглядів: 27 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 01.02.2024 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 41 42 »
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz