Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій П`ятниця, 19.04.2024, 22:20
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Жовтень » 4 » 27 вересня - концерт до Дня працівників освіти
21:23
27 вересня - концерт до Дня працівників освіти

День працівників освіти – або, простіше кажучи, День вчителя – є одним з найважливіших свят протягом року для кожного навчального закладу країни. Саме в цей день ми, студенти, схиляємо голови перед мудрістю і самовідданістю наших викладачів, висловлюємо свою вдячність нашим наставникам за їх нелегку працю, бажаємо всього найкращого нашим улюбленим вчителям. Кожної осені День працівників освіти стає яскравим і в той же час душевним святом для кожного навчального закладу, серед яких – і наш Миколаївський державний коледж економіки і харчових технологій.

 

Цього року свято було проведене під гаслом "Цей день належить вам по праву". Студенти до цього дня традиційно влаштували виставку стіннівок і квіткових композицій, які знову порадували різноманітністю, оригінальністю і яскравими барвами. Але головною окрасою свята став, звісно ж, святковий концерт, присвячений Дню працівника освіти, в актовій залі коледжу.

На початку концерту глядачів одразу ж зустріли атрибути свята: прикрашена яскравими квітами сцена, слайд-шоу з осінніми пейзажами, ніжні поетичні рядки про осінь, покликані створити особливу атмосферу. А розпочали концерт ведучі, студенти другого курсу Клименко Тетяна, Труханович Костянтин, Цвятко Сабіна і Гордієнко Вадим, і співочий ансамбль коледжу з піснею "О, пані вчителько".

Перші поздоровлення зі святом по праву отримав на свою адресу директор коледжу Олійник Анатолій Іванович, адже це саме він керує роботою педагогічного колективу і забезпечує навчальний процес. Не залишився директор і без подарунка – тепер його робоче місце прикрасить сова, як символ мудрості і терплячості.

Несподівано для всіх на свято до коледжу з привітаннями завітав… представник відділу освіти італійського посольства у Києві Ніколо Петручіо! З цією роллю блискуче впорався студент третього курсу Горелко Сергій, в емоційності якому не поступався і Валерій Монахов, що зіграв роль перекладача.

Але це стало лише початком жартівливих номерів від наших студентів. Цікаве "розслідування" провели члени студентської ради коледжу: Гордієнко Вадим, Бондаренко Марина та Запорожченко Юлія, виявивши, чим захоплювались деякі з наших улюблених викладачів у дитинстві і як це відбилось на їх житті.

Але і на цьому жарти від студентів не закінчились. Своїми порадами поділились з глядачами справжні джентльмени, хранителі десятирічних традицій студентства – Ушаков Аркадій, Ємцов Ярослав і Горелко Сергій, що висловили багато оригінальних пропозицій, дуже цікавих студентам коледжу.

Звичайно ж, на цьому концерті не могли залишити без уваги головних винуватців свята – викладачів коледжу. Символічне "вручення нагород зіркам педагогічної майстерності" в особі наших викладачів провели студенти Валерій Монахов і Севіндж Талибова, не без гумору поставившись до назв дипломів, якими нагороджувались викладачі.

А після суцільних жартів глядачам довелося напружити пам'ять, тому що на них чекала цікава вікторина від студенток Бондаренко Марини, Запорожченко Юлії і Талибової Севіндж. Між студентами і викладачами було проведене невелике змагання у знаннях найрізноманітніших фактів про коледж. Варто сказати, що питання були складними настільки ж, наскільки і цікавими; а найскладнішим виявилось питання про номер службової машини директора коледжу, на яке не одразу дав правильну відповідь навіть сам директор.

Після теплих слів від студентів коледжу та ведучих концерту своїм виступом підвела концерт до завершення голова профкому коледжу, викладач Судченко Аліса Вікторівна, яка щиро привітала колег зі святом. А завершився концерт фінальною піснею у виконанні співочого ансамблю коледжу, студенти-учасники якого (а саме: Тетяна Клименко, Наріне Айвазян, Анна Мкртчан, Олена Нагога, Людмила Волох, Володимир Нехорошев, Вікторія Кадацька та Віктор Балабанов) протягом усього концерту розважали глядачів своїми піснями. Одразу ж після завершення концерту улюблені викладачі отримали квіти з рук вдячних студентів.

Щиро кажучи, ми, студенти, не настільки часто, як це мало б бути, виявляємо нашу повагу, вдячність, любов до вас, наших викладачів. Іноді ми навіть буваємо нестриманими, не дослухаємось до ваших слів, які завжди виявляються правильними. Але повірте, що ми добре розуміємо, наскільки важливою є роль учителя, викладача у нашому житті, вдячні вам за вашу важку й самовіддану працю, за ваше терпіння у спілкуванні з нами. Саме тому в цей день всі наші привітання і побажання на вашу адресу – щирі, цей день ми по праву присвячуємо вам. Тож зі святом Дня працівника освіти вас, дорогі викладачі!


Труханович Костянтин (Б-247),
голова студентської ради коледжу
Переглядів: 740 | Додав: trukhanovych_kostyantyn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz