Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій П`ятниця, 29.03.2024, 13:23
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Лютий » 17 » День Святого Валентина
11:29
День Святого Валентина

 

12 лютого у нашому коледжі відбулося святкове шоу «Трамвай кохання», присвячене Дню Святого Валентина. Шоу було побудовано на трьох епізодах, під час яких три пари ведучих провели конкурси. У першому конкурсі участь брали студенти, яким на вході до зали роздали половинки сердечок. У другому – хлопці і дівчата обирали собі пару у конкурсі «Кохання з першого погляду». Третій конкурс був, мабуть, наймасштабнішим і найромантичнішим.  

 

Глядачі познайомилися з трьома чарівними парами закоханих, які є студентами коледжу, і їх романтичними історіями. Потім хлопці освідчувалися своїм другим половинкам у коханні, дівчата презентували своїх хлопців. Хлопці із зав’язаними очима впізнавали  дівчат по руці, а потім разом з дівчатами демонстрували свої таланти: співали, грали, танцювали. Завершився конкурс врученням один одному оригінальних подарунків з презентацією. Глядачі бурхливими оплесками обрали ідеальну пару, яка отримала від директора коледжу Олійника Анатолія Івановича сертифікат до ресторану української кухні «Вареники» на романтичну вечерю. Ще дві пари отримали білети до кінотеатру на фільм «Дедпул».

Атмосфера у залі й на сцені була пронизана коханням і романтикою. Усі учасники старанно готувалися, але навіть дуже добра підготовка не може уберегти від хвилювання. Особливо хвилювалися учасники третього епізоду. Адже їм потрібно було сказати неймовірно теплі, лагідні, душевні слова один одному на сцені, на очах у глядачів. Звичайно, тремтіли руки, забувався вивчений текст, та чи важливо це, коли слова йдуть від серця, коли по щоках біжать сльози радощів. Мене захоплювали ці закохані очі, якими наші пари дивилися один на одного. Та як би усе не було детально продумано й підготовлено, не обійшлось і без сюрпризів.

Справжньою «родзинкою» нашого шоу стало не зовсім звичайне освідчення у коханні одного із учасників третього епізоду. Спочатку хлопець почав читати романтичний вірш, а те, що відбулося далі, стало великою несподіванкою не тільки для усіх присутніх в залі, а й для його коханої. Хлопець дістав із кишені каблучку і став на одне коліно, пропонуючи бути з ним навік. Звісно дівчина відповіла «я згодна». Чи варто казати про те, що у всіх глядачів на очах блищали сльозинки? Таке на сцені нашого коледжу відбулося вперше. І, я думаю, це свято забудеться не скоро, принаймні для щасливих закоханих. Свято Валентина дарує усім закоханим ніжність і любов, а студентам і викладачам нашого коледжу воно подарувало чудове шоу і багато теплих вражень.

                                                                                                                                                                   Катерина Шкульова

 

       Фоторепортаж>>>

Переглядів: 532 | Додав: eyrih24012013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz