|
Студенти коледжу брали участь у ІІІ Всеукраїнському Етнофестивалі кулінарної майстерності, який відбувся 6 жовтня 2017 року у Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк). Конкурс проводився з метою підвищення професійної майстерності, відродження давніх традицій української кухні та культури, розвитку кулінарного мистецтва, сприяння творчому та інтелектуальному розвитку молоді, виховання патріотизму.
|
Керівниками груп були завідувач технологічного відділення Швед С.В. та майстер виробничого навчання Квашніна І.П.
Конкурс складався з трьох етапів:
- приготування страви з м'яса за власною рецептурою;
- приготування та подача вареників за власною рецептурою;
- виставка оздоблень та композицій з овочів (домашнє завдання).
Студенти Волошин Дмитро та Бут Валентин презентували м’ясну фірмову страву «Медальйони – по-миколаївськи».
Крикливенко Юлія і Левицька Яна готували та подавали вареники з маком, в’яленими абрикосами та горіхами.
Компетентне журі оцінило підготовку, майстерність, дотримання технологічних процесів, оформлення та відзначило команду коледжу у номінації «Оригінальність композиції з овочів та фруктів».
Вітаємо учасників конкурсу!
Фоторепортаж>>> |