Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій П`ятниця, 29.03.2024, 12:59
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Вересень » 23 » Приготування страв молекулярної кухні
14:56
Приготування страв молекулярної кухні

Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій завжди був у авангарді новацій, розробляючи і вводячи в освітній процес новітні програми, інноваційні технології, принципово нові підходи до вивчення навчальних дисциплін. Включення теми «Приготування страв молекулярної кухні» у курс фахової дисципліни зі спеціальності 181 Харчові технології – прогресивний крок, який дозволить здобувачам освіти підвищити рівень професійної майстерності та виділитися на ринку праці.

На лабораторному занятті здобувачі освіти опанували базові техніки молекулярної кухні та приготували асортимент страв: спагеті з апельсинового соку, реструктурований суп, горохові сфери, ікра із бальзаміку, їстівний суп.

Переглядів: 128 | Додав: eyrih24012013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz