|
24 листопада 2018 р. в рамках фестивалю «Гастрономічний Миколаїв 2018» на базі торговельного центру «МЕТРО» відбувся Відкритий конкурс юніорів з кулінарного мистецтва і сервісу «Best КУХАР».
|
Команда коледжу була найбільш численною, брала участь у дев’яти номінаціях: Група JNT – кондитерське мистецтво, група JСD – Кулінарне мистецтво, JР 1 – Оригінальна основна страва, JР 2 – Сучасна кухня, JР 3 – Страва з птиці, JР 4 – Оригінальна страва з гідробіотів, S «Сервіс-клас», JР 5 – Золотий Шеф-кухар юніор року, JРТ 1 – Команди «Гран-Прі», її представляли студенти груп Т-468, Х-420, Р-301.
Учасники від коледжу виявили високу професійну підготовку, ґрунтовні знання з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, обслуговування та сервісу, уміння представити та подати свої вироби на оцінку журі та загалу глядачів.
За результатами конкурсу учасники здобули один золотий, чотири срібних, п’ять бронзових дипломів, три диплома учасника конкурсу, а саме:
Світла Катерина – 1 місце в номінації «JNT 5 – Кондитерське мистецтво» (викладач Кінаш Н.О.);
Волошин Дмитро – друге місце в номінації «JР 5 – Золотий Шеф-кухар (юніор) року» (викладач Швед С.В.);
Єдина Наталя – друге місце в номінації «JNT 9 – Кондитерське мистецтво» (викладач Волкова С.З.);
Маключенко Анна – друге місце в номінації «S Сервіс-клас» (викладач Литвишкова А.М.);
Мінська Ольга – друге місце в номінації «JР 1 – Оригінальна основна страва» (викладач Бєловол О.І.);
Меріца Олександр – третє місце в номінації «JР 5 – Золотий Шеф-кухар (юніор) року» (викладач Швед С.В.);
Іщенко Ірина – третє місце в номінації «Група JСD – Кулінарне мистецтво» (майстер виробничого навчання Квашніна І.П.);
Волошин Дмитро, Меріца Олександр, Моргунова Анастасія – третє місце в номінації «JРТ 1 – Команди шеф-кухарів (юніори) – Гран-Прі. Клас R «чорний ящик» (викладач Швед С.В.);
Варденко Євген, Вознюк Олександр, Моргунова Анастасія – дипломи учасників конкурсу (викладачі Бєловол О.І, Дорошенко О.В., Чиканчи О.Ю.).
ВІТАЄМО!!!
Фоторепортаж>>>
|