З метою поглиблення та розширення знань про українську обрядову випічку, духовну складову української культури через обрядові дії та свята, прищеплення любові до рідного краю, його традицій та звичаїв, сприяння розвитку пізнавального інтересу, формування національної свідомості, переконання у нетлінності духовних скарбів народу та виховання почуття поваги до культурної обрядової спадщини українського народу, патріотизму, національної гордості куратором групи Тб-313 Бєловол О.І. була проведена виховна година на тему «Українська обрядова випічка».
Учасники заходу мали нагоду ознайомитися із обрядовими хлібами українського народу (коровай, калач, лежень, шишки, калита, корочун, паска та ін.), почути вірші, приказки, прислів’я про хліб та переглянути світлини студентів коледжу, коли вони пекли хліб та відеофрагмен
...
Читати далі »