В межах тижня наук технологічних дисциплін викладачем технологічних дисциплін Кінаш Н.О. був проведений позанавчальний захід на тему «Сучасні тенденції виробництва борошняних кондитерських виробів». Метою заходу було ознайомити здобувачів освіти з найпопулярнішими трендами приготування, оздоблення тістечок і тортів з використанням шоколадного велюру, сублімованих фруктів і ягід, японського заварного бісквіту, дзеркальної глазурі, сусальнго золота тощо; формувати у майбутніх фахівців професійні компетентності, бажання дізнаватися про сучасні новітні технології приготування, сучасним асортиментом кондитерських виробів та умінням застосовувати різне поєднання смаків і правильне поєднання текстур. Зустріч проходила у форматі години цікавої інформації, де здобувачі освіти демонстрували презентації на різну тематику.
|