З метою ознайомлення здобувачів освіти з основним напрямами розвитку інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства, залучення обдарованої молоді до наукової діяльності, набуття навичок науково-дослідної роботи, розширення загального і професійного світогляду, формування конкурентоспроможного фахівця у коледжі, в рамках проведення тижня наук технологічних дисциплін, відбулося засідання секції «Смак» гуртка «Технологічний конфітюр» на тему «Напрями розвитку інноваційних технологій у закладах ресторанного господарства. Рух World Skils» (керівник Яковенко В.А.). Члени секції аналізували основні напрями розвитку інновацій у закладах ресторанного господарства та презентували результати досліджень з тем:
- Світові тенденції розвитку в кулінарії. Рух World Skils, Олексій Афанасьєв, гр. Тп-212;
- Система Foodpairing в сучасній кухні (нестандартні смакові поєднання), Артем Мунтян, гр. Тп-212;
- Арт-візаж як мистецтво в оздобленні страв, Катерина Попова, гр. Тп-212;
- Квіткова гастрономія і мікрозелень, Аліна Татар, гр. Тб-311.
![](/tigdennauk/1.jpg) ![](/tigdennauk/2.jpg) ![](/tigdennauk/3.jpg) ![](/tigdennauk/4.jpg)
![](/tigdennauk/5.jpg) ![](/tigdennauk/6.jpg)
![](/tigdennauk/7.jpg) ![](/tigdennauk/8.jpg)
![](/tigdennauk/9.jpg) ![](/tigdennauk/10.jpg)
![](/tigdennauk/11.jpg) |