Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Середа, 24.04.2024, 18:13
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Лютий » 10 » Тиждень наук технологічних дисциплін
17:38
Тиждень наук технологічних дисциплін

З метою ознайомлення здобувачів освіти з основним напрямами розвитку інноваційних  технологій  у закладах ресторанного господарства, залучення обдарованої молоді до наукової діяльності, набуття навичок науково-дослідної роботи, розширення загального і професійного світогляду, формування конкурентоспроможного фахівця у коледжі, в рамках проведення тижня наук технологічних дисциплін, відбулося засідання секції «Смак» гуртка «Технологічний конфітюр» на тему «Напрями розвитку  інноваційних  технологій у закладах ресторанного господарства. Рух World Skils» (керівник Яковенко В.А.). Члени секції аналізували основні напрями розвитку інновацій у закладах ресторанного господарства та  презентували результати досліджень з тем:

- Світові тенденції розвитку в кулінарії. Рух World Skils, Олексій Афанасьєв, гр. Тп-212;

- Система Foodpairing в сучасній кухні (нестандартні смакові поєднання), Артем Мунтян, гр. Тп-212;

- Арт-візаж як мистецтво в оздобленні страв, Катерина Попова, гр. Тп-212;

- Квіткова гастрономія і мікрозелень, Аліна Татар, гр. Тб-311.

Переглядів: 59 | Додав: eyrih24012013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz