У коледжі в рамках проведення тижня наук технологічних дисциплін був проведений майстер-клас з приготування тематичних кондитерських виробів «Коханим присвячується» під керівництвом Швед С.В. Проведення майстер-класу спрямоване на ознайомлення з інноваційними технологіями приготування тематичних кондитерських виробів, сприяє формуванню нових ідей щодо оздоблення виробів, мотивує здобувачів освіти до розширення загального і професійного світогляду конкурентоспроможного фахівця. Здобувачі освіти технологічного відділення спеціальності 181 Харчові технології групи Бп-207 Тетяна Вільмовська, Ганна Судак, Єлизавета Васильєва, групи Бб-306 Анна Ніколаєнко, Ольга Соломічева та випускниця коледжу Марина М’яка продемонстрували приготування кондитерських виробів: тортів «Серце молодят», «Червоний оксамит», тістечка мусові з велюром та дзеркальною глазур’ю, виготовлення капкейків. Попри найстрашніші в новітній історії нашої держави часи, українці не припиняють радіти життю та створювати нові міцні сім'ї, навіть у таких реаліях є місце для найсвітліших почуттів - це кохання, тому Єлизавета Васильєва приготувала вироби з використанням Української символіки для коханих ЗСУ.
|