Тиждень наук технологічних дисциплін у коледжі триває, тому був проведений майстер-клас з приготування страв з сиру та яєць за сучасними ресторанними технологіями. Здобувач освіти технологічного відділення спеціальності 181 Харчові технології групи Тп-212 Дар’єв Олександр під керівництвом викладача Яковенко В.А. продемонстрував приготування страв «Сирники з фруктовим соусом та кранчем» та «Закуска Бенедикта», познайомив присутніх з особливостями приготування страв: «Омлет «Пуляр», яєчний рулет, бутербродів «Крок Мадам» та «Крок Мс’є». Проведення майстер-класів наразі є трендом у ресторанному бізнесі. У навчальному закладі майстер-класи спрямовані на ознайомлення з інноваційними технологіями приготування страв, формуванню спеціальних (фахових) компетентностей здобувачів освіти, розвивають активність, ініціативу, творче мислення, спонукають до самостійних пошуків.
|