Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Неділя, 04.06.2023, 08:56
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2023 » Лютий » 10 » Тиждень наук технологічних дисциплін
17:35
Тиждень наук технологічних дисциплін

   Тиждень наук технологічних дисциплін у коледжі триває, тому був проведений майстер-клас з приготування страв з сиру та яєць за сучасними ресторанними технологіями. Здобувач освіти технологічного відділення спеціальності 181 Харчові технології групи Тп-212 Дар’єв Олександр під керівництвом викладача  Яковенко В.А. продемонстрував приготування страв «Сирники з фруктовим соусом та кранчем» та «Закуска Бенедикта», познайомив присутніх з особливостями приготування страв: «Омлет «Пуляр», яєчний рулет, бутербродів «Крок Мадам» та «Крок Мс’є». Проведення майстер-класів наразі є трендом  у ресторанному бізнесі. У навчальному закладі майстер-класи спрямовані  на ознайомлення  з інноваційними технологіями приготування страв,  формуванню спеціальних (фахових)  компетентностей здобувачів освіти,  розвивають активність, ініціативу, творче мислення, спонукають  до самостійних пошуків. 

 

Переглядів: 21 | Додав: eyrih24012013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2023  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2023Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz