Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Четвер, 12.12.2024, 16:58
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Січень » 30 » Захід
09:36
Захід

З метою формування предметних компетентностей, а саме: формування професійних умінь і навичок з технології фігурної різьби по овочах з урахуванням санітарії та гігієни, естетичного смаку, творчих здібностей, навичок по декоративному оздобленню столу, використання отриманих знань на практиці, сприяння формуванню інтересу до обраної професії, майстром виробничого навчання Квашніною І.П. був проведений

майстер-клас на тему «Композиція з овочів. Карвінг». Захід був проведений на високому професійному рівні. Студенти та викладачі з цікавістю брали участь у майстер-класі.

                               

Переглядів: 245 | Додав: eyrih24012013 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz