Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій
Субота, 18.01.2025, 18:04
Головна
Мій профіль
Реєстрація
Вихід
Вхід
Ви увійшли як
Гість
| Група "
Гости
"Вітаю Вас
Гість
|
RSS
Головна
Про коледж
Нормативні документи
Вступнику
Студенту
Освітній процес
Контакти
Загальна інформація
Історія коледжу
Статут
Ліцензії/ Сертифікати
Акредитація
Зразок документа про освіту
Кадровий склад
Структура коледжу
Адміністрація
Педагогічна рада
Антикорупційна діяльність
Доступ до публічної інформації
Профспілковий комітет
Рішення педагогічних рад (2018-2019 н.р)
Рішення педагогічних рад (2019-2020 н.р)
Витяг з протоколу №4 засідання педагогічної ради (про вибір підручників)
Положення
Освітні програми профільної середньої освіти
Освітньо-професійні програми підготовки фахових молодших бакалаврів
Освітньо-професійні програми 2020
Освітньо-професійні програми 2022
Правила прийому / Положення ...
Спеціальності
Ліцензії / Сертифікати
Обсяг державного замовлення
Вакантні місця 2 курс
Обсяг прийому вступників
Перелік документів для вступників
Строки вступної кампанії
Розклад вступних випробувань
Списки вступників
Програми вступних випробувань
Графік роботи приймальної комісії
Конкурсний відбір
Накази про зарахування на навчання 2024 рік
Облік і оподаткування
Фінанси, банківська справа та страхування
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Харчові технології
Готельно-ресторанна справа
Товарознавство і торговельне підприємництво
Виробництво харчової продукції
Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
Ліцензії
Сертифікати про акредитацію спеціальностей у сфері фахової передвищої освіти
Сертифікати про акредитацію спеціальностей у сфері вищої освіти
Рішення приймальної комісії
Графік навчального процесу
Розклад навчальних занять
Виробниче навчання
ДПА/ЗНО
Студентська рада
Наші досягнення
Графік освітнього процесу
Розклад освітнього процесу
Забезпечення якості освіти
Вибіркові навчальні дисципліни
Навчальний портал
Підвищення кваліфікації педагогічних працівників
Моніторинг якості освіти та організації освітнього процесу
План підвищення кваліфікації педагогічних працівнків
Інформація про підвищення кваліфікації (стажування)
2021/2022 навчальний рік
2022/2023 навчальний рік
2023/2024 навчальний рік
2021/2022 навчальний рік
2022/2023 навчальний рік
2023/2024 навчальний рік
План-графік моніторингу освітньо-професійних програм та організації освітнього процесу
Результати опитування здобувачів вищої та фахової передвищої освіти
Результати опитування педагогічних працівників
Результати опитування роботодавців
2021/2022 навчальний рік
2022/2023 навчальний рік
Оцінка якості освітньо-професійної програми
Оцінка якості освітнього середовища
Оцінка якості організації освітнього процесу
Якість організації і проходження практики
Анкета першокурсника
Анкета випускника
Оцінювання якості викладання навчальних дисциплін
Меню сайту
Воєнний стан
Новини
50-річний ювілей
Міжнародне співробітництво
Бібліотека коледжу
Фотоальбоми
Відеоматеріали
Студентська рада
Вибори директора кол...
Фізична культура та ...
2014 рік
2015 рік
Публікації викладачів
Інтернет-консультація
Циклова комісія викладачів фізичного виховання та Захисту Вітчизни
Спортивні секції
Спортсмени коледжу
Спортивні новини
Категорії розділу
Миколаїв-хліб
[35]
Супермаркети
[10]
Ми в соцмережах
Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт:
//mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net
Статистика
Онлайн всього:
1
Гостей:
1
Користувачів:
0
Головна
»
Фотоальбом
»
Навчальна практика
»
Миколаїв-хліб
» DSC_0134
DSC_0134
У реальному розмірі
600x400
/ 242.0Kb
435
0
0.0
1
2
3
4
5
Додано 28.04.2016
eyrih24012013
Всього коментарів:
0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[
Реєстрація
|
Вхід
]
Вхід на сайт
Пошук
Офіційні вебсайти
Copyright MyCorp © 2025
Безкоштовний
конструктор сайтів
-
uCoz