Кожного року, 9 листопада, в Україні відзначають День української писемності та мови. Українська мова – це символ свободи та волі українського народу! Щодо «мовного питання» в Україні завжди багато маніпуляцій. І замість того, щоб об’єднувати, дехто намагається роз’єднувати український народ! 24 лютого змінило все! Чим далі, тим більше українців розмовляють українською! І так має бути у вільній державі. Ми маємо пишатися тим, що ми українці, маємо пишатися українською мовою! З Днем української писемності та мови! Слава Україні!
Сьогодні у коледжі відбулося онлайн-засідання методичного об’єднання кураторів із використанням платформи Google Meet. Заступник з виховної роботи Рибалка С.Г. привітала всіх учасників із Днем писемності та мови. Було розглянуте та обговорене питання щодо військово-патріотичного виховання, підготовку здобувачів освіти до національного спротиву (волонтерство, донатство, донорство), про формування цінностей вільного демократичного суспільства, рух до ЄС та НАТО. Куратор групи Дідняк В.Ю. поділилася досвідом виховної роботи щодо адаптації студентської молоді як важливого фактора формування свідомого ставлення до навчання, праці, громадських доручень. Робота засідання була оперативною та плідною.
Колектив та студентство Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій щиро вітають студента спеціальності «Харчові технології» Дар’єва Олександра з обранням його на посаду голови студентської ради! Також вітаємо новообраний склад студентського самоврядування коледжу! Бажаємо вам натхнення, плідної праці, нових креативних ідей та успіхів у розвитку студентського самоврядування в коледжі!
29 січня у Миколаївському фаховому коледжі економіки та харчових технологій відбувся День відкритих дверей. Наші майбутні вступники мали змогу отримати цікаву інформацію про історію створення коледжу, про перелік спеціальностей, кількість місць регіонального замовлення та особливості вступної кампанії 2022. Далі присутні мали можливість докладніше ознайомитися з матеріально-технічною базою кожного відділення й отримати інформацію щодо спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахових молодших бакалаврів.