У рамках Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін був проведений майстер-клас «Приготування піци з локальних продуктів. Нові смаки»
Майстер-клас підготував і провів Афанасьєв Олексій, випускник коледжу 2024 року зі спеціальністю 181 Харчові технології. Олексій продемонстрував майстерність з приготування таких видів піци як «Цезар» та «Гавайська» з використанням локальних продуктів, показав способи нарізання піци та визначення якості продукції органолептичним способом. Майстер–клас супроводжувався детальними та покроковими коментарями Афанасьєва Олексія, а також обговоренням у форматі питання – відповідь. Здобувачі освіти ознайомилися з тонкощами приготування тіста, начинок, адаптованими під використання сировини від українського виробника. Юнакам та дівчатам завжди цікаво відкривати для себе нові заняття і захоплення, тому кулінарний майстер-клас – це чудова можливість провести час творчо, дізнатися щось нове, а можливо, і відкрити в собі невідомі таланти. Здобувачі освіти збагатилися новими знаннями, зарядилися новими емоціями, перейняли досвід та зробили вагомий крок до кар’єрного зростання.
|