Миколаївський фаховий коледж економіки та харчових технологій Четвер, 09.05.2024, 00:19
Ви увійшли як Гість | Група "Гости"Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту

Ми в соцмережах


Наші контакти
54034 пр. Миру, 18,
м. Миколаїв
тел: (0512)64-71-46, (0512)56-67-11,
факс: (0512) 56-67-03
сайт: //mdkeht.at.ua
E-mail: mdkeht2@ukr.net

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна »

   У рамках тижня наук циклової комісії викладачів гуманітарних та філологічних дисциплін, фізичного виховання та захисту України викладачем Головченко Тетяною Вікторівною була проведена хвилина пам'яті до Дня Героїв Небесної Сотні в групах ПОб-114 та Тп-118. Сьогодні вся країна схиляє голови перед Героями Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну - власне життя. За вільну демократичну Україну боролися за покликом душі, мужньо, як лицарі. За нею, єдину, й полягли. Під прапором стояли, під прапором спочили. Через 10 років українці продовжують боротись за демократичні цінності, за свободу та незалежність України, за ідеї, які відстоювали Герої Небесної Сотні. Нехай пам'ять про них, безвинно ... Читати далі »

Переглядів: 18 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 20.02.2024 | Коментарі (0)

   У рамках проведення Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін та з метою формування професійної компетентності з технології фігурної різьби на овочах майстром виробничого навчання  Квашніною І.П. був  проведений майстер–клас на тему «Композиція з овочів. Карвінг». На позанавчальному заході була продемонстрована фігурна техніка вирізання на овочах, а саме: троянда з буряка, хризантема з пекінської капусти і листочки з картоплі, моркви та  свіжого огірка. Майстер–клас супроводжувався детальним поясненням і покроковими діями вирізання на овочах. Студенти та викладачі з зацікавленістю стежили за роботою Іванни Петрівни та цікавилися тонкощами її професіоналізму.

... Читати далі »

Переглядів: 16 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 20.02.2024 | Коментарі (0)

   З метою формування навичок медіаграмотності, критичного споживання та вміння аналізувати інформацію, виховання відповідальності за свої дії та навички безпечної поведінки в медійному просторі куратором групи Фб-207 Семідєтною О.Б. був проведений виховний захід на тему «Медіаграмотність під час війни: як вистояти в інформаційному потоці». Студенти були ознайомлені із  ризиками інформаційного простору та з емоціями, які можуть виникати під час впливу отримання новин. Куратор разом із здобувачами освіти розробили правила споживання інформації під час війни. Захід був інформаційно цікавим та насиченим.

... Читати далі »

Переглядів: 14 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 20.02.2024 | Коментарі (0)

У рамках Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін  був проведений майстер-клас «Приготування піци з локальних продуктів. Нові смаки»
Майстер-клас підготував і провів Афанасьєв Олексій, випускник коледжу 2024 року  зі спеціальністю 181 Харчові технології. Олексій продемонстрував майстерність з приготування таких видів піци як «Цезар» та «Гавайська» з використанням локальних продуктів, показав способи нарізання піци  та визначення якості продукції органолептичним способом. Майстер–клас супроводжувався  детальними та покроковими коментарями Афанасьєва Олексія, а також обговоренням у форматі питання – відповідь. Здобувачі освіти ознайомилися з тонкощами приготування тіста, начинок, адаптованими під використання сировини від українського виробника. Юнакам та дівчатам ... Читати далі »

Переглядів: 20 | Додав: eyrih24012013 | Дата: 20.02.2024 | Коментарі (0)

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Архів записів

Офіційні вебсайти


Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz