У Миколаївському фаховому коледжі економіки та харчових технологій у рамках проведення тижня наук технологічних дисциплін відбувся семінар-тренінг на тему «Ресторанний бізнес в умовах сьогоденних викликів: секрети успіху». Спікер Катерина Ігорівна Литвишкова, випускниця коледжу, стейкхолдер та власниця мережі кафе «Family Palace», яка успішно працює в умовах сьогодення, поділилася зі здобувачами освіти спеціальності 181 Харчові технології секретами успіху в ресторанному бізнесі та аспектами його ведення у місті Миколаєві. Спілкування відбулося на мотивуючій взаємодії, у якій Катерина Ігорівна створювала спеціальні умови, спрямовані на розкриття особистісного потенціалу здобувачів освіти для досягнення ними значних цілей у конкретній професійній сфері. Здобувачі освіти задавали питання, які їх цікавили, а Катерина ділилася своїм професіоналізмом та секретами успіху.
|