В рамках проведення тижня технологічних дисциплін відбулася студентська конференція на тему «Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді». Захід був проведений з метою ознайомлення з напрямками розвитку інноваційних технологій харчових виробництв та ресторанної індустрії, виявлення інтелектуальних і творчих здібностей здобувачів освіти, формування навичок публічного виступу, вміння захищати свої дослідження і вирішувати практичні завдання.
Завданнями студентської конференції було узагальнити дослідження здобувачів освіти коледжу – членів секцій «Смак», «Коровай», «Кондитерське мистецтво», формувати уявлення здобувачів освіти про напрямки навчально–дослідної роботи, що проводиться у коледжі та зацікавленості здобувачів освіти коледжу до виконання досліджень, популяризація гурткової роботи, сприяння успішному кар’єрному старту, професійному росту та підвищення ефективності самостійної роботи. Здобувачами освіти, майбутніми фахівцями, спеціальності 181 Харчові технології з врахуванням проведених досліджень були запропоновані практичні рекомендації впровадження інноваційних технологій розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії.
|