В рамках проведення Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін гостьову лекцію на тему «Сучасні тренди оформлення тортів та тістечок» проводили лектори-модератори: Самохвалова Ольга Володимирівна, професор біотехнологічного університету та Болховітіна Олена Іванівна, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету. Здобувачі освіти коледжу спеціальності 181 Харчові технології прослухали новий науковий матеріал і цікавий практичний досвід лекторів, отримали корисні поради. Навчальний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією, що сприятиме формуванню необхідних фахових компетентностей для майбутньої професійної діяльності за обраною спеціальністю.
![](/vstup/2023/tort.jpg) ![](/vstup/2023/tort3.jpg)
![](/vstup/2023/tort4.jpg) ![](/vstup/2023/tort5.jpg)
![](/vstup/2023/tort6.jpg) ![](/vstup/2023/tort7.jpg)
![](/vstup/2023/tort9.jpg) ![](/vstup/2023/tort2.jpg) |