В рамках проведення Тижня наук циклової комісії викладачів технологічних дисциплін гостьову лекцію на тему «Сучасні тренди оформлення тортів та тістечок» проводили лектори-модератори: Самохвалова Ольга Володимирівна, професор біотехнологічного університету та Болховітіна Олена Іванівна, доцент кафедри технології хлібопродуктів і кондитерських виробів Державного біотехнологічного університету. Здобувачі освіти коледжу спеціальності 181 Харчові технології прослухали новий науковий матеріал і цікавий практичний досвід лекторів, отримали корисні поради. Навчальний матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією, що сприятиме формуванню необхідних фахових компетентностей для майбутньої професійної діяльності за обраною спеціальністю.
|